8. DPO-n volt valakinek nagyon halvany pozitív (ClearBlue) tesztje? Tegnap nagyon szurkalt a hasam alja, feszitett, ahogy ma is
Csinaltam delutan egy CB tesztet, amin latni egy halvany kek csikot igy ellöttem meg egyet, azon is ua ugy latni.Mar van 2 gyerekünk. Ez a baba egy nem tervezett baba ha valoban megfogant, de attol meg nagyon varjuk.
Annyira izgatott lettem, tudom hogy varnom kellene meg legalabb 2 napot a tesztelessel de olyan nehez.
Csinaltam reggeli elsö pisiböl CB pluszost, nagyon halvanyan de pozitiv lett. Probaltam fotozni de a kepen sehogy nem latszik, de szemelyesen latni. 😊
Kb 5 perc utan szet is szedtem hogy bem-e a szemem kaprazik de ugy meg jobban latszik a vilagos kek csikocska 😊 ma vagyok a 10.Dpo-n
Ez a teszt nem győzött most meg. :S
+-ost csináltál azt írtad, de ezen hiányzik a vízszintes vonal S:
Légy türelmes tessztelj újra, de ne holnap, hanem a 3 nap múlva. Én továbbra is szorítok, bár a CB egyébként nem a legjobb mensi előtt, mert nem olyan érzékeny. Digitálisból is csak mensi után ír ki terhességet, előtte nem, hiába van már pozitív másik fajta teszt.
Én a helyedben vennék bármi mást és, ha azon is van halvány akkor tuti.
De ezen most nincs kereszt, csak a függőleges vonal ami nem pozitívat jelent :S
Bocsi, ha félreértettem, csak te írtad, hogy most olyat csináltál :)
De még mindig van remény :D
Drukk drukk!
Szia!na ez már pozitív.
Remélem még erősebb lesz!
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!