Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utalhat e terhességre?

Utalhat e terhességre?

Figyelt kérdés
Mára vártam a mensit, ovu előtt és naján is voltunk együtt párommal,babát szeretnénk, de előtte gondok voltak a mensimmel stb intulin emelkedes miatt Merckformin 750 XR szedek ez lesz a 3. Hónapja, jövőho.ba kell menjek kontrollra. A lényeg az lenne, hogy tegnap már ilyen pár kis csepp barnázásom volt, meg a wc papiron, ma is ugyan ez van..nem jött még semmi vér, neke ilyen nem volt még, mi okozhatja ezt? Teszteljek szerintetek most, vagy várjak vele? Éhes vagyok eleg sűrűn..de ezt betudom az inzulinnak, hányinegerem is van mindentől, és a fejem is enyhen fáj, meg a mellem iszonyatosan! De ezek lehetnek mensi tünetek is...nemtudom mitévő legyek! Félek attól is, ha nem tesztelek és az lennék, hogy elmegy a baba..de a felesleges tesztet sem akarom!
2017. júl. 13. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha azt írod félsz hogy mi van ha tesztelsz feleslegesen, meg félsz mi van ha nem tesztelsz.. Szóval igy nehez értelmes tanácsot adni. En tesztelnek. Rosszabb nem lesz. Nekem is a 3.hónapban jott össze a baba. Bar nekem kellett diétázni meg sportolni is miután kiderült az ir.

Ma mer úgyis felesleges lenne tesztelni. Majd hnap elso pisivel max. Ha addig nem jon meg... Sajnos a barnazas nem jo jel. Nekem olyan nem volt a baba mellett.

2017. júl. 13. 10:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Tesztelj és kiderül.
2017. júl. 13. 10:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött..és sokkal több, mint szokott, és borzasztó rosszul vagyok tőle! Remélem, semmi baj sincs..
2017. júl. 14. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!