Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valóban nincs más lehetőségem?

Valóban nincs más lehetőségem?

Figyelt kérdés
Mindkét petevezetőm el van záródva és a hormonjaim sem teszik lehetővé, hogy természetes úton essek teherbe. Viszont gyógyszerrel jól stimulálható a peteérés. Ha lapar. műtéttel a doki nem tudta az elzáródást megszüntetni, akkor más lehetőség nincsen, csak a lombik? Eléggé tartok tőle. Soha nem lehet természetes úton gyerekem? Olyan nehéz ezt elfogadnom.
2010. máj. 21. 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos szerintem nem lehet így természetes úton gyereked, hiszen a petevezetőn nem tudnak áthaladni a peték, és a spermiumok sem jutnak oda, hogy megtermékenyítsék őket. A lombiktól ne félj, nekem több ismerősömnek is van lombik bébije, imádnivalóak, igaz egy helyen hármas-ikrek vannak! :) A terhességed ugyanolyan lesz, nem kell tartanod a lombiktól, mindegy, hogy helyileg hol termékenyül meg a petesejt szerintem, ugyanúgy a ti babátok, és ugyanúgy a te testedben fog növekedni. Szerintem minél előbb vágjatok bele, és akkor annál hamarabb örülhettek a kis jövevénynek!
2010. máj. 21. 18:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt olvastam Tóth Lívia, aviva tornájáról. A tapasztalatok, azt mutatják, hogy hatasos a petevezeték élzáródasókra is. Próbáld ki, semmit nem veszíthetsz!Sok sikert és kitartást!

2010. máj. 21. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!