Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megérezhetem, hogy terhes...

Megérezhetem, hogy terhes vagyok? Tünetek aktus után pár nappal?

Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy pasival, gumi nélkül. Fogamzásgátlót szedek, de nem mindig ugyanabban az időben szedem. Aznap mikor együtt voltam vele, az aznapi tabit kb 18 óra késéssel vettem be. (Mielőtt leugat valaki, nem baj, ha terhes leszek :) ) Nem görcsöktem rá, hogy jaj mi lesz ha terhes leszek, nem is vágyom rá, nem is utasítom el, olyan sorsnak fogom fel most. De valamiért terhesnek érzem magam. Régen volt olyan hogy bebeszéltem hogy fáj a hasam, feszül a mellem... most viszont egyszerűen csak jelentkeznek a tünetek és utána döbbenek rá, hogy ez akár ezt vagy azt is jelentheti. Szombat éjszaka voltam vele, tudom hogy nagyon kevés idő telt el és nem lehetnének tünetek. De mindjárt megjön érzésem van napok óta pedig az aktus előtti héten menstruáltam, ISZONYATOSAN hisztis vagyok (amúgy is de most durvább mint valaha) , ma reggel eresek voltak a melleim, nem gondoltam bele semmit, csak ahogy öltözködtem néztem hogy de fura és most olvasom hogy az is tünet lehet... illetve ma barnáztam egy picit, pedig mióta tabin vagyok sose szoktam... mit gondoltok? Lehet?
2017. júl. 12. 20:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Ja az neked védekezés ,hogy össze vissza szeded a gyógyszert ???puff

Röhej normálisan kérdezek és ő van felháborodva .

Legyen az amit szeretnél .

Tuti nem a múlt heti együttlétből lehetsz terhes!! Szép estét

2017. júl. 13. 19:43
 22/31 anonim ***** válasza:

Nehèz olyan emberrel normálisan kommunikálni, aki nem egèszen normális! ☺️

Ne is erőlködjünk! Az is hihetetlen, hogy valakinek 26èvesen nèhány agysejtje legye, de itt a kèrdező, lám mègis lètezik!

2017. júl. 13. 20:32
 23/31 A kérdező kommentje:
Feltettem egy kérdést és senki nem volt képes normálisan válaszolni. Leszarom a véleményeteket , nem vagytok még gyakorira valók sem. Személyesen látnátok elbújnátok mind. Csak csók
2017. júl. 13. 23:43
 24/31 anonim ***** válasza:

Elbujnank?😂 Aztan mitol? Olyan felelmetes vagy?

A tudatlansagod valoban felelmetes, jol irod. Hihetetlen, hogy lediplomaztal. Aktus utan harom nappal SENKI NEM TERHES!!!

Es az egvilagon semmit nem lehet erezni! Semmit!

2017. júl. 14. 07:26
 25/31 A kérdező kommentje:
Kedves előző, te egy nagyon buta ember vagy. A legrosszabbakat kívánom. Nen jövpk ide tpbbet úgyhogy ne fáraszd magad. Senki más se. Engem kell leszolni a sok hülye tininwk meg aki szarik vldekezni annak egy szót se szíltok. Na elmentem. Ostobák vagytok mind. Csá
2017. júl. 14. 07:45
 26/31 anonim ***** válasza:
19%

Kérdező:Most állítsd le magad!

Hogy képzeled ,hogy így beszélsz valakivel??

Te vagy 26 éves??

Te rólad látszik inkább,hogy osztóba vagy!

Az előző együttléttől tesztelj!

Nincs még tünet hiába keresed.

2017. júl. 14. 07:55
 27/31 A kérdező kommentje:
Pont nem akkor fogom leállítani magamat ha te anonim kis névtelen fosocska azt mondod.
2017. júl. 14. 13:01
 28/31 anonim ***** válasza:
10%

Akkor ülj bele a fszba, hátha lenyugszol!

☺️

2017. júl. 14. 14:55
 29/31 anonim ***** válasza:

Mi lett itt, te jó ég? :D Tényleg kezd egyre gázabb lenni ez a kategória, most napok óta szinte csak ilyeneket làtok, hogy a kérdezőket hülyézik a válaszolók.

Egy kicsit vegyetek vissza, csak magatokat járatjátok le!

2017. júl. 14. 15:02
 30/31 anonim ***** válasza:

Na de a kérdezőt se kell félteni!!

Vagy neki meg van engedve????

2017. júl. 14. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!