Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megérezhetem, hogy terhes...

Megérezhetem, hogy terhes vagyok? Tünetek aktus után pár nappal?

Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy pasival, gumi nélkül. Fogamzásgátlót szedek, de nem mindig ugyanabban az időben szedem. Aznap mikor együtt voltam vele, az aznapi tabit kb 18 óra késéssel vettem be. (Mielőtt leugat valaki, nem baj, ha terhes leszek :) ) Nem görcsöktem rá, hogy jaj mi lesz ha terhes leszek, nem is vágyom rá, nem is utasítom el, olyan sorsnak fogom fel most. De valamiért terhesnek érzem magam. Régen volt olyan hogy bebeszéltem hogy fáj a hasam, feszül a mellem... most viszont egyszerűen csak jelentkeznek a tünetek és utána döbbenek rá, hogy ez akár ezt vagy azt is jelentheti. Szombat éjszaka voltam vele, tudom hogy nagyon kevés idő telt el és nem lehetnének tünetek. De mindjárt megjön érzésem van napok óta pedig az aktus előtti héten menstruáltam, ISZONYATOSAN hisztis vagyok (amúgy is de most durvább mint valaha) , ma reggel eresek voltak a melleim, nem gondoltam bele semmit, csak ahogy öltözködtem néztem hogy de fura és most olvasom hogy az is tünet lehet... illetve ma barnáztam egy picit, pedig mióta tabin vagyok sose szoktam... mit gondoltok? Lehet?
2017. júl. 12. 20:14
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Jol van. Azt hiszem abból süvölt az ész hogy ti azt gondoljátok hogy attól hogy egy pasi helyett azt írom hogy a párom attól rögtön oké lesz minden... nem, nem a pasim. Az egyik legjobb barátom a világon. Ettől most jobb lesz?
2017. júl. 12. 22:21
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Még tüneteket nem érezhetsz. Szerintem csak akarsz ettől az embertől egy gyermeket, ezért képzeled be ezeket a jeleket.

Mióta szedsz tablettát?

2017. júl. 13. 08:07
 13/31 anonim ***** válasza:
77%

Mivel a beágyazódás, 5-9 napos is lehet ami egy folyamat + aktus után a spermiumok várakozhatnak akár 4 napot is, tehát minimum 9 nap kell aktus után, hogy bármi elkezdődjön +2 nap mire lesz annyi HCG, hogy terhesség miatt legyen bármi tünet. Szóval kizárt, hogy terhes tüneted legyen.

Minden jót!

2017. júl. 13. 08:29
 14/31 anonim ***** válasza:
😂😂😂
2017. júl. 13. 13:18
 15/31 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Van munkád/végzettséged? A legjobb barátod akkor is a legjobb barátod maradna ha terhes lennél?
2017. júl. 13. 13:32
 16/31 anonim ***** válasza:

Máskor is volt ilyen együttlét ??

Mert így még korai a tünetek.Múlt hét szombatra gondoltam.

2017. júl. 13. 13:48
 17/31 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok. Van diplomám és munkám, igen. És máskor is voltam együtt vele, igen
2017. júl. 13. 15:46
 18/31 anonim ***** válasza:

Mikor voltatok még együtt?

Gondolom akkor sem védekeztetek?!!

2017. júl. 13. 17:10
 19/31 anonim ***** válasza:
49%
Diploma?! Nehezen hiheto.
2017. júl. 13. 18:13
 20/31 A kérdező kommentje:
Gyogyszert szedek, az tudtommal védekezés. A másiknak meg k....ra nen érdekel elhiszede. Ez a kérdés elment valamerre amerre engem már nem érdekel.
2017. júl. 13. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!