Túl nagy tüsző van, hogy nem reped meg 2 tüszőrepesztő injekciótól sem? Lesz így inszem?
már vasárnap meg kellett volna lennie az inszemnek, mert pénteken kaptam már egy tüszőrepesztőt. vasárnap azonban nem hogy nem repedt meg, de plusz egy tüsző elkezdett nőni. Akkor is kaptam szurit. hétfőn, vagyis tegnap sem repedt még meg, és 3 tüszőt látott a doki UH-gal: egy 17 mm-es, egy 27 mm-es és egy 37(!) mm-es tüszöt.
Ma kell visszamennünk, de nagyon félek, hogy ezek már túl nagyok. Nem mondott semmi olyat, hogy nem lesz esélyes ez az inszem, de félek.
Clostit szedtem egyébként, gondolom amiatt nőtt meg ekkorára.
2 tüszőrepesztő már csak megrepeszti ugye?
Nagyon aggódom...
Mindenképpen. Egy óra múlva jön értem a férjem és irány a doki. Már tűkön ülök.
A jobb oldalomon, ahol a nagy 37 mm-es van, ott már elég erőteljesen fáj reggel óta. Ezt jó jelnek veszem, remélem repednek.
Tegnap megvolt az inszem, a doki azt mondta, nem gond, hogy nagyobb, mert nem túlérett, valakinek a closti miatt nagyobb lesz, de időben repedt meg, 13. Ciklusnapon (28 napos ciklusom van).
Azt mondta, sikeres lehet ez a hónap. Mi nagyon bizakodóak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!