A teszt először semmit majd 1csík később 2 csíkot mutatott. Voltam dokinál, ő nem látott semmit ultrahangon sem, szerinte lehet hogy korai volt a vizsgálat vagy méhen kívüli. Hétfőn lesz a labor, de kíváncsi vagyok kinek mi a tapasztalata, véleménye?
Figyelt kérdés
jó pár napja feszít a hasam néha szúr is,esténként gyomorégés enyhe hányinger is előfordul,hatalmas patijaim lettek ami eddig nem volt de ezt betudtam eddig vmi hormonzavarnak.a mensim 2 napig tartott,1 hete barnás folydogálásaim vannak de csak ritkán,olyan érzés mintha megjönne.vélemények?remélem a méhen kívüliben nem lesz igaza a dokinak:((2010. máj. 21. 09:37
11/13 anonim válasza:
Nekem is késobb jott ki a második csík és terhes vagyok. 6 hetesen voltam eloszor dokinál, de nem csinált ultrahangot. Nem akarta, hogy esetleg megijedjek, ha még nem látja a babát. 11. hétre rendelt vissza és akkor fogja megnézni a babát. Grukkolok. Szeritntem még tul korán mentél orvoshoz.
Most 7 hetes vagyok
12/13 anonim válasza:
már nem azért de elég felelőtlen volt a dokid a fent említett esetleges méhenkívüli miatt meg kellett volna győződnie arról, hogy a méhben van-e petezsák
13/13 anonim válasza:
simán lehetsz terhes!
nekem is csak a tesztablakban volt 1 csík, a kontrollban semmi, azt hittem rossz a teszt. a doki szerint, ha a hormonérzékeny helyen csík van, ott már valami van!
na az a valami már 4 hónapos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!