Egy barátnőm megkert hogy kerdezzek itt a helyébe mert neki nincs regisztrációja?
Azt szeretné megkerdezni hogy van neki egy barátja és most jutott oda hogy 2 hónapja egyutt vannak és hogy lefekudnek egymással de mivel a barátnőm nagyon félős típus ezért az aktus nem tartott sokáig mert félúton abba hagyták mert fájt neki.
De nem védekeztek de mivel a barátja nem ment el így nem lehet terhes igaz? Azt olvastam hogy az elovaladektolis az lehet de az elovaladek az rögtön az elelvezes előtt zajlik le de ők meg annak a közelébe se értek el.
Tehát a segítségeteket kéri.
A bunkó, vicces , ehhez hasonló negatív kommentet kíméljetek
Köszonjuk szepen előre.
Bizony, előbb is lehet előváladék. Hacsak nincs röntgenszeme a srácnak, ő sem tudhatja, került a lányba vagy sem. Attól pedig terhes is lehet.
Nyilván az esély nem nagy rá, de ettől még megvan, nem lehet kizárni. Bármikor teherbe lehet esni, ha valaki védekezés nélkül szexel. Hiszen sokszor még amellett is...
Oké. Elmondom, mi van.
Szerintem rólad van szó a kérdésben és be vagy fosva. Legyél is. Nem védekeztél, és lehetsz terhes. Most kapaszkodsz minden szalmaszálba, hogy de az előváladék ilyen, meg akkor jön... A Velvetet használod tudásforrásnak, meg a wikipédiát. Egyszerűen értsd meg, hogy akármi is van, a védekezés nélküli szex után a terhesség esélye 50%-50%. Vagy az vagy, vagy nem. Úgyhogy vagy feliratsz egy esemény utánit, vagy várod a csodát és reménykedsz. Hiába elemzel tudományos(nak szánt) cikkeket az előváladékról, életképes spermiumok az aktus minden pillanatában távozhatnak. A megszakítás nem garancia.
Jó nagy leckét kaptál, de remélhetőleg megtanultad egy életre.
Azt még tudni kell a lányról hogy késik neki de lehet a stressz miatt is.
Vagy azért mert azért első volt neki.
De tegáz jelentkezett nála egy ilyen barna folyás.
Ami a mensi előtt szokott.
Jézusom! Nekem is lányom van, de mindent meg fogok neki tanítani a szexről és a védekezésről.
Nektek még nagyon NAGYON sokat kell tanulnotok! Olvasgass utána még a témának és ha már mindent tudsz és úgy érzed felkészült vagy, akkor szexelj! Megsúgom, hogy ameddig itt kell kérdést feltenned, ráadásul ilyen butát, addig nem vagy az!
A pasi meg jól hülyére vesz! Az előváladékot nem érezheti!!! Vagy beléd lát? Senki nem fogja azt mondani, hogy nyugodj meg, nem lehetsz terhes és csak így tovább! Ha védekezés nélkül szexelsz (akár csak egy percig is) igenis LEHETSZ TERHES!
Befejezheted a kamut, mar eleg egyertelmu hogy Te vagy az a lany aki fel.
Elovaladek lehet mar siman felizgulaskor is szoval a pasid nem lathatja mindig hogy volt-e vagy sem. A vegvaladek tobbezer spermiumot tartalmaz, az elovaladek tartalmazhat 80-at, 200-at, alkati kerdes. A teherbeeseshez pedig eleg egyetlen egy. Tehat ha akar egyetlen megteszi azt a hosszu utat (ami nem olyan nehez hisz naponta tobbezer gyerek szuletik), kesz is a baba
Szoval esemeny utanit irass fel szepen!
"de mivel a barátnőm nagyon félős típus ezért az aktus nem tartott sokáig"
😁 annyira azért nem fèlős a "baràtnőd", ha magára engedte a bakját vèdekezès nèlkül!!!
Csak gratulálni tudok, hogy a felnövekvő nemzedèk internet mellett is ilyen hülye maradt!
Megkérdezed a barátnőd pasiját, hogy mikor van előváladéka?!? Ő... én a saját pasimmal társalogtam annak idején a "fütyköséről"...
Szóval figyi. Legközelebb legyél okosabb, gumi nélkül senki sehova. Nem csak a terhesség miatt, de a férfiak elég jó nemi betegség hordozók, mert ők csak úgy dugdossák egy kicsit ide, kicsit oda, mert nem ők azok akik terhesek lesznek. Viszont egy csomó vírus náluk semmit nem okoz, de a nőknél méhnyakrákhoz is vezethet egy-egy típus megléte.
Szóval... ha legközelebb a pasinál nincs gumi, legyen nálad, vagy a barátnődnél, vagy nincs szex.
Szerintem a barátnőd iszonyatosan ostoba, mert csak a szerencsének köszönhető, hogy nem spriccelt el azonnal a pasija, amint bedugta. Nulla tapasztalattal a megszakítás senkinek sem ajánlott. Tapasztalt párok esetén is csak akkor, ha nem gond egy becsúszott terhesség.
A legnagyobb baj az, hogy a sok kis idióta tinipicha azt hiszi, hogy ha így most nem esett teherbe, akkor ügyesek voltak, és legközelebb se fog így teherbeesni.
Aztán ebből lesznek az olyan kérdések, hogy a pasi azt mondta, hogy nem élvezett el, de tiszta trugyi volt alatta minden. Meg hogy a halvány második csík az ugye még negatív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!