Izomfájdalom, miért jelentkezett ilyen hamar?
Figyelt kérdés
Szokásos PMs tünet nálam a lapockámnál az izom úgymond begörcsösödik és azon az oldalon fáj a kezem, zsibbad...de ez mindig mensi előtt 2-3 nappal jelentkezik, ahogy megjön el is múlik.
Most viszont 14 nap van még mensiig és a karom nem tudom felemeli, és mozgatni is csak nagyon lassan. Az a tipikus izomfájás, megismerem, mert ahogy írtam jó barátom, egyébként sem csináltam semmi olyat ami ezt okozhatná. A mellem is feszül de miért ilyen hamar? Esetleg baba lehet a dologban?
2017. júl. 7. 07:38
1/5 anonim válasza:
? Az izomfájdalom a karban, nem terhességi tünet.
Ráadásul ha 14 nap van a menstruációdig akkor még csak most van/volt peteérésed.
2/5 A kérdező kommentje:
3x voltam terhes,(1 gyermekem van) Mindegyiknél így kezdődött csak nem ilyen hamar. Az elsőnél mensi napján nem tudtam fésülködni, nem tudtam felemelni a karom. Szóval lehetne akár...de gyanítom én is hogy ilyen hamar lehetetlen....csak kíváncsi voltam a tapasztalatokra.
2017. júl. 7. 09:10
3/5 anonim válasza:
én harmadjára vagyok terhes de ilyen tünetet még sose hallottam terhes meg mensi tünetnek.
4/5 anonim válasza:
szerintem is peteérés van a dologba
5/5 A kérdező kommentje:
Pozitív a teszt :)
2017. júl. 8. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!