Ugye nem lehet terhesség?
június 22-én volt meg, akkor még másodikán is csak a ciklus tizenkettedik napján vagy, ami egy 28-as ciklusnál sem feltétlen termékeny, hát még egy 32-esnél.. de mondjuk éljünk a gyanúval, hogy 2 napig eléldegélnek a kis fickók, szerintem így egy másodika lehetne akár esélyes is, de az, hogy már rá rögtön pár napra barnázol, az viszont nem a terhességre, inkább valami sérülésre vall...
mondjuk egy kis méhszáj bibire, ami tök természetes is lehet, nem kóros vagy egészségügyi probléma.
még ne parázz, szerintem nincs gond, de 14-én csinálj tesztet (300ft-ért lehet kapni rossmannban jófélét) de szerintem negatív lesz.
a barnázás lehet hormonális ok és sérülés miatt is, vérzésecske is lehet ezek miatt.
tesztet is próbálhatsz, de a másodikai miatt mondom, hogy várj még, és ne izgulj addig (számolgattam, ha jól érzékeled a ciklusod, a többi nap nem annyira necces, csak a 07.02, de az is csak egy 28-as ciklusnál lenne az)
én hiszem, hogy aki odafigyel a ciklusára, és a teste jeleire, az azért tudja, hogy mikor fogamzóképes. pl. nekem tökéletes 28-as periódusom van (rövidebb sose, hosszabb lehet fogyókúra, stressz, valami eü dolog miatt) de vannak jelek - sajgó poci tüszőrepedéskor egyik, másik oldalon, erősebb kívánósság, szebb külső (szebb bőr, szebb haj, csillogóbb külső) :) nyákosabb több hüvelyváladék - a termékenyebb időszakban.
szóval ha neked bejön a naptármódszer - bár tényleg nem a legtutibb, mert egy orgazmus is kiválthat idő előtti peteérést (!) meg egy egészségügyi dolog egy csúszást, aztán honnan tudod, mi az igazi ciklus első nap... szóval nem a legtutibb, mégis azt mondom, ne aggódj, várj egy kicsit, vagy ha stresszelsz, vegyél tesztet holnap, és csináld meg (de szerintem negatív lesz) és ismételj jövő hét csütörtökön, biztos, ami tuti alapon :)
aztán inkább valami más módszert is próbáljatok ki - pl. megszakítás, hüvelygyűrű, óvszer, pesszárium, hormonális gyógyszer... (mert jobb, mint a műtéti megoldás)
ebben a hónapban nekem például egyáltalán nem volt PMS. de még csak súlygyarapodás, mellfeszülés étvágy se, ... semmi, de borzasztóan ijesztően semmi... és csúszott is, és pecsételtem is és barnáztam is, de megjött 4 nap késéssel... - én nem naptármódszerezem mondjuk, nem is mernék :) de vannak mindig eltérő dolgok.
azért ne aggódj, az csak rosszat tesz :) tesztelj inkább, az majd megnyugtat :)
Gratulálok! :-)
Remélem megtartjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!