Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehet terhesség?

Ugye nem lehet terhesség?

Figyelt kérdés
32 napos ciklusaim vannak , 6 napig tart a mensim. 22ére vártam ami meg is jött, és pont ezért a naptármódszert alkalmazva együtt voltam a barátommal 21, 19, 18, 15 én is, és most ahogy elmúlt is 29én, 31, és 2án, de ez után elkezdtem barnázni. Egy napig görcsöltem enyhe vérzésem volt de egy tisztasági betét egész napra elég volt. Következő napra elmúlt csak enyhe szurkálás maradt. Ugye ez a ciklusom 7-8. napján történt. Esetleg valami fertőzés, de akkor miért csak egy napig tartott? Annyi még hogy a mellem azóta is érzékeny, előtte állandóan éhes voltam, és igazából PMs tüneteim vannak (izom fájás, idegesség) de mint írtam a 7. napon vagyok...esetleg korai peteérés? nem tudom hova tenni. Az orvos 2 hét múlva tud fogadni....
2017. júl. 6. 18:29
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Na most látom hogy alattam pont ilyen kérdés van :)
2017. júl. 6. 18:31
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
A naptármódszer még nagyobb bullshit mint a megszakítás. Bármikor lehetsz terhes, tehát igen, most is.
2017. júl. 6. 18:32
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudod, hogy a naptármódszert kifejezetten csak azoknak ajánlják, akiknél nem gond, ha jön a baba? Az összes védekezési módszer közül ez a legkevésbé hatékony, ezt ki is emelik mindenhol.

Simán lehetsz terhes.

2017. júl. 6. 18:43
 4/20 A kérdező kommentje:
De menstruáció előtt? A méh fala leválik, nem? És akkor nincs hova beágyazódni....az meg idő még felépül. Ennyire hamar képes lenne helyet találni?
2017. júl. 6. 19:03
 5/20 anonim ***** válasza:

Igen, a test kiszámíthatatlan.

Hány éves vagy? Mennyire gond a baba?

2017. júl. 6. 19:11
 6/20 A kérdező kommentje:

Munkahely miatt lenne gond..kb most kezdtem.

27, saját lakás, autó vőlegény pipa....

2017. júl. 6. 19:15
 7/20 A kérdező kommentje:
Korai peteérés nem valószínűbb?
2017. júl. 6. 19:17
 8/20 anonim ***** válasza:

A spermiumok akár 5 napig is elvannak bent, annyi idő alatt lehet peteérésed, megvastagodhat kellőképpen a méhnyálkahártya.

Sok kisbaba nem félidőben fogan.

2017. júl. 6. 19:18
 9/20 A kérdező kommentje:
Akkor kb 7-8 nap múlva teszteljek?
2017. júl. 6. 19:19
 10/20 anonim ***** válasza:
95%
Igen, mindenképpen!
2017. júl. 6. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!