Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek ti is? De csak...

Megnéznétek ti is? De csak azok, akiknek röntgen szeme van 😀

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Igaz korán van még,a 7. Dpo-n vagyok 😕

Ti láttok valami extra halvány valamicskét,vagy már csak oda képzelem? Bár túl nagy esélyt nem látok babára,csak megszakítással voltunk együtt ovu környékén.

2017. júl. 4. 17:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Predictor Early-vel fogok pénteken reggeli elsőből :) Persze nem élem/éltem bele magam semmibe,nagyobb esélyt látok mensire mint babucira.
2017. júl. 4. 21:51
 12/21 anonim ***** válasza:

En is vallalom a lepontozast, de mintha en is latnek valamit.

Par nap mulva kiderul:) Szurkolok:)

2017. júl. 4. 22:13
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is utolsó ☺😘
2017. júl. 4. 22:28
 14/21 anonim ***** válasza:
X-epil teszt nagyon későn mutatja ki, facelle érzékenyebb. ;) Drukkolok!
2017. júl. 5. 08:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Negatìv de nagyon korai a tesztelès. Nekem a nemvàrt mensi napjàn is olyan halvàny volt h csak èn làtam a parom azt hitte hülye vagyok. De màsnap reggel màr ő is velem ugràlt örömèben. :)
2017. júl. 5. 09:23
 16/21 anonim ***** válasza:

Röntgenes vagyok.

Egyelőre ez negatív.

2017. júl. 5. 10:13
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is :)

Eléggé elkezdtem görcsölni,szerintem meg fog inkább jönni :( Bár a hőm még fent van,de ha holnap reggelre leesik akkor tuti mensi lesz..pedig még olyan jó lenne péntek reggel tesztelni :(

2017. júl. 5. 12:40
 18/21 A kérdező kommentje:

Sajnos negatív lett a ma reggeli (is)

[link]

A hőm is 36.9-ről esett 36.6-ra és a melleim sem fájnak ma reggel óta.

2017. júl. 7. 06:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Legyszives vard mar meg hogy kessen egy napot vagy legalabb a nemvart napjat.Ma is csak a 10. dpon vagy meg jo h negativ.

Nekem is nemvart napjan este negativ masnap reggel pozitiv lett.

10. Dpon meg valoszinu be se fejezodott a beagyazodas...

2017. júl. 7. 07:53
 20/21 A kérdező kommentje:
De a hőm is esett,a melleim is tegnap még fájtak ma meg már semmi..mint amit elvágtak..én már nem reménykedem,de kedves vagy hogy próbálsz bíztatni ❤
2017. júl. 7. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!