Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebben az esetben mikor van...

Ebben az esetben mikor van peteérés?

Figyelt kérdés
Párommal már tervezgettük, hogy akarunk babát, de még szedtem a tablettát. Múlt héten elutaztunk pár napra, a tabi meg itthon maradt, 10 szemet vettem be addig. Úgy voltunk vele, hogy ennek így kellett történnie, nem rohangáltunk gyógyszer után. Azt a 10. szemet csütörtökön vettem be, tegnap megjött a megvonásos vérzésem. Akkor innentől kell számolni? Köszi, ha valaki tudja!

2017. júl. 4. 07:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Elméletben igen.

Gyakorlatban ki tudja. Az biztos nem. használ, hogy csak úgy leálltál vele.

Van, akinek normálisan abbahagyva is hónapokba telik mire lesz peteérése (post pill amenorchea a jelenség neve), másnak egyből visszaáll.

2017. júl. 4. 08:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Elméletileg így kell számolni vele, az első vérzéstől. Bár jobb lett volna ha a levél végén hagyod abba.

Én decemberben hagytam abba, januárban volt peteérésem de a méhnyálkahártyám vékony volt.

Most clostit szedek mert utána már nem volt peteérésem.

Leállította a sok évig szedett gyógyszer a szervezetem.

2017. júl. 4. 08:41
 3/3 anonim ***** válasza:

15 évig szedtem gyógyszert. Ez alatt nagyjából 2-3 évente hagytam ki megyed évet, hogy kicsit hagyjam dolgozni a szervezetemet. Nekem mindig volt ez alatt a par honap alatt pé-m, mert mjndig voltam akkor vizsgalaton. (rakszures meg ilyesmi)

34 evesen hagytam abba, első baba miatt. Nekem abban a ciklusban nem, de a következőtől normalis középidőben volt peteeresem az LH tesztek alapján.

2017. júl. 4. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!