Mikor van peteérésem, ha nem volt egyforma a ciklusom az utóbbi pár hónapban?
Figyelt kérdés
Április 18án hagytam abba a fogamzásgátló szedését, azután pontosan megjött, majd az azt követő is (28napra).
De most 23napos volt. Akkor most mikor lesz peteérésem?
2017. jún. 21. 12:57
1/3 anonim válasza:
az se biztos, hogy van. ovulációs tesztet érdemes lenne használni.
2/3 anonim válasza:
szerintem inkább hőmérőzzél. Az ovuteszt azt pl nem jelzi, hogy meg is repedt-e a tüsző, plusz a hőmérőzésből kiderül sokminden már is, pl hormongond is.
és ebből az is kiderül, hogy ált. mikor van ovud.
3/3 anonim válasza:
Én december végén hagytam abba és még mindig nem állt be. Először csökkent 27-26-25 naposra aztán az előző 31 napos volt most vagyok a 31 napon újra és még semmi jele, de szerintem ovum sem volt most.
Inkább használj ovu tesztet vagy orvosnál uh követést ajánlok. Nem is biztos hogy van peteéérésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!