Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sos. Van olyan h beágyazódásos...

Sos. Van olyan h beágyazódásos hőleesés? Ha igen melyik napon lehetséges?

Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 11:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
29-es vagyok,szívből gratulálok!! 😀
2017. júl. 5. 12:48
 32/36 A kérdező kommentje:
Koszonom.😊😊☺
2017. júl. 5. 12:51
 33/36 anonim ***** válasza:

25 # vagyok. :) na hat engem ez a mai mar eléggé meggyozott. :) es latod.. Tok koran pozitív lett... Mindig lepontoznak meg szivatnak h minek tesztelni 14dpo elott. De hat aki ket eve próbálkozik az mar csak ilyen türelmetlen es ha nem fel az ember a negatív tesztektol, akkor annak meg igy jo nem? En legalábbis sajna mar immunis vtam ra, rosszabb nekem attol nem lett h negatív.. Viszont amikor pozitiv lett en tökre örültem pedig csak 10dpo volt nekem es sima 40ftos ebayes tesztekkel nyomultam. (nem a 3000ftos digitalissal...)

GRATULÁLOK! :)

Első baba?

2017. júl. 5. 13:59
 34/36 A kérdező kommentje:

Igy van. En is immunis lettem a 2 év alatt.:) sajnos.. de már a pozinak se annyira merek orulni. Volt kemiai terhessegem is :/ elso baba, ha most velunk szeretne ő maradni. Amit nagyon-nagyon remélünk. Nem vagyok mar kislány h egy negatív teszt letorjon. Akkor megyek tovabb.. a pree sed síkositoban hiszek. Azzal lett eloszor az angyalka, aztan a kemiai terhesseg most meg a mostani terhességem.:)

Koszi h irtal.:) izgulok. Két het mulva doki♡

2017. júl. 5. 14:06
 35/36 anonim ***** válasza:
Szia! Miújság azóta ?
2017. okt. 9. 09:30
 36/36 A kérdező kommentje:

szia.

17+2 hetes vagyok minden rendben, a nemét még nemtudjuk,elején volt vérezgetés barnázgatás a 7.hétig össze-vissza de utroval rendbejött ez is.:)

2017. okt. 9. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!