3 negatív teszt után lehetséges?
Figyelt kérdés
Utoljára februában volt menstruációm. Április végén történt a dolog.(Pontosan szólva nem is élvezett belém, de félek, hogy esélyes lehet a terhesség.) Azóta se jött meg. Csináltam egy tesztet, hat, nyolc, és tíz héttel a dolog után és mindhárom negatív lett. Akkor ugye biztos nem vagyok terhes.2017. júl. 3. 08:44
1/22 anonim válasza:
Vannak nők, akiknek a szervezete nem termel HCG-t, de szerintem a te esetedben nem erről van szó. Március óta csak észrevetted volna, hogy terhes vagy.
De attól még ekkora kimaradás nincs rendben, mindenképp nőgyógyászhoz kellene menned. Csodálom, hogy eddig nem mentél.
2/22 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek, nem is állt be még.
2017. júl. 3. 08:52
3/22 A kérdező kommentje:
Nem élvezett belém a párom, csak spermás lett a keze, megszáradt, megmosta a kezét szappannal, majd izgatni kezdett, de félek, hogy maradt valami a körme alatt, mert egy kicsit hosszabb volt éppen.
2017. júl. 3. 09:06
4/22 anonim válasza:
Hány éves vagy ha megkérdezhetem?
5/22 A kérdező kommentje:
17
2017. júl. 3. 09:13
6/22 anonim válasza:
A helyexben azért felkeresnék egy nőgyógyászt hogy megnyugodj, ha már ott vagy írass fogamzásgátlót a baj elkerülése végett. Utolsó voltam
7/22 A kérdező kommentje:
De ezek után egyébként lehetséges a terhesség? (fentebbi válaszban leírtam, hogy mi volt)
2017. júl. 3. 09:18
8/22 anonim válasza:
Istenem megint egy.. :) ORVOS! 17 evesen ha nemi eletet élsz (egyébként nyugodtan) akkor el kell járni orvoshoz. Évente rakszuresrrle es ha problémád van (nem jon meg stb) akkor gyakrabban is.
9/22 A kérdező kommentje:
Még szűz vagyok.
2017. júl. 3. 09:20
10/22 anonim válasza:
Na várlyunk csak szűz vagy de terhes lehetsz a vicc kategória nem itt van nem de mindegy röhögtem egy jót rajtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!