Mintha baba rúgna a hasamban, a teszt pedig negatív?
Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki, tényleg komoly a kérdésem. 4-5napja mozgolódást érzek a hasamban. Először ilyen dobogó rángó összehúzódás szerűvel kezdődött, majd nap közben össze vissza hasszurkálással, nyilallással menzesz szerű görcsöléssel folytatódott különböző időpontokban. Teszt negatív, nem volt még gyermekem, s életemben nem éreztem hasonlót. Aggódok. A köldököm alatt, mellett s a hasam alja érintett a dologban, valamint keményebb a hasam alja. Jövő héten orvoshoz sem tudok eljutni, max utána. Szerintetek kizárt a terhesség? 28 éves vagyok. Megszakítással vagyunk együtt 4éve, ennél fogva kb minden hónapban csinálok egy tesztet. Nem gond ha jö, de nem is sűrgős a baba. Először azt hittem bebeszélem mert biztosra vettem hogy pozitív lesz a tesztem, de párom is megerősített hogy full negatív, nem is foglalkoztam vele,de ezek a szurkálós, rángós, mozgolódós dolgok a mai napig megvannak.
Aki 28 évesen ennyire nincs képben, annak nem érdemes normális választ írni, csak tanácsot, hogy olvasson. Sokat.
2017. júl. 2. 13:58
22/28 anonim válasza:
Én a baba mozgását 25 hetesen éreztem először
2017. júl. 2. 13:58
23/28 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de a tüneteid miómára is utal(hat)nak. Akinek a méhében daganat volt, ő mondta, hogy menstruációs görcsöktől szenvedett, és folyamatosan mozgott, mintha előrehaladott terhes volna. Mármint a daganat. Volt már gyereke, pont olyan tüneteket produkált. Irány a doki.
2017. júl. 2. 14:27
24/28 anonim válasza:
Ez a menstruáció tényleg nagyon rövid, ezzel amúgy teherbe sem nagyon lehet esni.
Javaslok én is egy nőgyógyászati kivizsgálást, mint ultrahang, hormonpanel, cukorterhelés.
2017. júl. 2. 15:01
25/28 anonim válasza:
Előttem kettővel, nekem van több miómám is, és nem csinál semmilyen tünetet nálam, másoknál erős, fájdalmas menzesszel jár, de mozgást nem okoz. Magzatmozgás oedig nem lehet ilyen korán, szerintem bélmozgás lesz.
2017. júl. 2. 17:59
26/28 anonim válasza:
Pontosan hasonlóakat éreztem, mint a magzatmozgás - van már gyerekem. GYanús volt, hogy erősebb bélmozgás. Teszteltem, negatív. Valamiért felborult az emésztésem és néhány napig kurtyogósabbra vette a figurát. Nem fájt, nem volt hasmenésem, csak a szokottnál erőteljesebb bélperisztaltika.
Előfordul. Ártani nem árt, ha elmész orvoshoz, mert tényleg okozhatja ezer dolog, de ezek között van a bélmozgás is.
2017. júl. 2. 18:57
27/28 anonim válasza:
Kedves Kérdező a baba mozgását mint elottem is írták csak 17-20hetesen érezheted. Ekkor mar (4honapos terhesen...) bőven van pocak es hónapok óta nem menstruálsz valamint a terhességi tuneteken is tul vagy már hetekig tartó émelygés hányás hányinger..stb a melleid ketszeresre duzzadnak es nagyon fajnak... Csak azert részletezem Ennyire hogy higgy nekünk, barmilyen fura is de a szervezetünk időnként csúfot uz belőlünk.. En védekezés mellett tesztet csinaltam mikor szoptatás miatt meg rendszertelen volt a ciklusom es hasonlot éreztem.. Negativ lett ... Nem is volt baba...de a sajat szervezetem annak ellenere csúfot uzott belolem hogy elotte volt mar terhességem. Szoval kérdező én megértelek valóban szemmel látható mozgást is tapasztalhatsz.. De negativ teszt es tunetek hiányában kizárható a terhesség 😉
2017. júl. 2. 21:41
28/28 anonim válasza:
Akkor terhes vagy, sot holnap szulni fogsz. Menj orvoshoz es kerd meg nezzezek meg ultrahangon hogy tudd, kek vagy rozsaszin polyat vegyel.
Viccet felreteve: nem vagy terhes viszont ha valami hormonalis betegseged van vagy ne adj isten ciszta, ami ezeket okozza, baromi gyorsan dokihoz kene menned hogy egyaltalan lehessen majd gyereked! Ez nem jatek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!