Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mintha baba rúgna a hasamban,...

Mintha baba rúgna a hasamban, a teszt pedig negatív?

Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki, tényleg komoly a kérdésem. 4-5napja mozgolódást érzek a hasamban. Először ilyen dobogó rángó összehúzódás szerűvel kezdődött, majd nap közben össze vissza hasszurkálással, nyilallással menzesz szerű görcsöléssel folytatódott különböző időpontokban. Teszt negatív, nem volt még gyermekem, s életemben nem éreztem hasonlót. Aggódok. A köldököm alatt, mellett s a hasam alja érintett a dologban, valamint keményebb a hasam alja. Jövő héten orvoshoz sem tudok eljutni, max utána. Szerintetek kizárt a terhesség? 28 éves vagyok. Megszakítással vagyunk együtt 4éve, ennél fogva kb minden hónapban csinálok egy tesztet. Nem gond ha jö, de nem is sűrgős a baba. Először azt hittem bebeszélem mert biztosra vettem hogy pozitív lesz a tesztem, de párom is megerősített hogy full negatív, nem is foglalkoztam vele,de ezek a szurkálós, rángós, mozgolódós dolgok a mai napig megvannak.
2017. júl. 2. 12:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
28 evesen ennyi esszel?
2017. júl. 2. 12:49
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szokott ilyen lenni,nekem szimplán csak ,,ugrál benne az ideg,,.A szememnél is szokott ideg ugrálni. Egy baba mozgása sokkal másabb.

Ez nem baba,és ha terhes volnál:

1: már lennének + tesztjeid,

2: már rég nem menstruálnál.

2017. júl. 2. 12:50
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Írta, nem együgyű...
2017. júl. 2. 12:51
 14/28 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom, még ezt a mocorgás rángatózás szerűvel félre rakom. Akkor is ott marad a menzesz szerű görcsölés, a nyilallás-szúrkálás és a hasam aljának a bekeményedése. Azt mire írjam 4napja?
2017. júl. 2. 12:55
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor terhes vagy. Bizonyára híztál is.

Szóval irány a nőgyógyász, és mondd neki, hogy mozog a baba!

2017. júl. 2. 12:58
 16/28 anonim ***** válasza:
83%

Menj orvoshoz. A már rugdosó babát nyilván látod majd az ultrahangon. Egyébként nem fogsz megnyugodni.

Elvileg van olyan, hogy a hcg nem választódik ki a vizeletben. Az ilyen nőknek sosincs pozitív tesztjük.

2017. júl. 2. 13:00
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Vékonybél lokalilációban írtad ezt a mozgolódást, ez csak bélmozgás, hascsikarás lesz.
2017. júl. 2. 13:01
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt hogy olyat éreztem pár napig mint mikor a kislányom mozgott anno, de nem voltam terhes
2017. júl. 2. 13:11
 19/28 anonim ***** válasza:
74%

Az azért elég érdekes, hogy alig van menstruációd. :/

Miért nem tudsz most nőgyógyászhoz menni? Ezt is érdemes lenne neki megemlíteni.

Más tünet? Érzelmi hullámvasút, émelygés, aluszékonyság?

2017. júl. 2. 13:13
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Hónapok óta alig menstruálsz és nem jutott eszedbe elmenni endokrinológushoz, nőgygyászhoz? Szerintem neked még bőven nem kéne gyerek.
2017. júl. 2. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!