Milyen vizsgálatokra érdemes elmenni, mielőtt belevágunk?
Általános szűrővizsgálatokra gondolok. Kb. 2 hónap és belevágunk a lombik-programba. Mi az amit érdemes megnézetni előtte:
fogorvos, tüdőszűrő, teljes laborvizsgálat, rákszűrés? Rákszűrést kell/érdemes teherbeesés előtt csinálni, vagy terhesség elején mindenképp csinálnak?
Ha lombik program kell, akkor itt hiába kérdezed.
Ha eleve nem vagytok teljesen egészségesek, akkor orvostól kellene tanácsot kérni. Azt sem tudjuk, hogy mi bajotok van!
Nekem csak becsusszant a gyerek, nem tettem sokat érte, hogy legyen, nem volt eltervezve.
Minket a meddőségiben kivizsgáltak tetőtől talpig, hormonvizsgálatok, spermavizsgálatok, uh, rákszűrés 1 éven belüli jó, átjárhatósági volt nekem, kenet vizsgálat (baktérium, gomba), vérből az összes fertőző betegség vizsgálata (pl. hepatitis, HIV, stb.). Nekünk inszem volt, lombik előtt csinálnak még EKG-t is, azt hiszem (az altatás miatt).
Kedves első, ha te nem tudsz válaszolni, mert neked csak "becsúszott a gyerek", az még nem azt jelenti, hogy hiába kérdezi a kérdező, mert más esetleg van hasonló helyzetben,mint ő... na mindegy, de ha nem tudod a választ, minek írsz neki?
köszönöm a válaszokat!
lehet nem jól fogalmaztam.... a lombikkal kapcsolatos vizsgálatokat megbeszéltem a dokimmal, az nem kérdés, csak a terhességre szeretnék "felkészülni". általános kivizsgálásokat szeretnék megcsinálni, mert pár éve nem törődtem ilyesmivel. a fent felsoroltakon kívül van még vmilyen vizsgálat, amit érdemes terhesség előtt megcsináltatni? a lombik ilyen téren nem is lényeges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!