Terhes leszek? Elég fiatal vagyok egy babához? 18 N
Ennyi ésszel te nem nő vagy, hanem KISLÁNY, aki olyan k.rwa éretlen a szexhez, mint egy 14 éves.
Remélem, kamu a kérdés, 18 évesen nem lehet valaki ilyen sötét.
Ha peteérés reggelenként van akkor délután, este meg éjszaka simàn dughatsz védekezés nélkül is, csak reggel ne...
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Ha védekeztek nem jó a szex vagy mi???
Gyere le jóisten....
Igen, lehetsz terhes. Sőt, szerintem az is vagy. Már csak Murphy miatt. Egyes értelmes FELNŐTTEK (= nemcsak testileg, hanem pszichésen is)a szerelmen kívül, biztos anyagi háttérrel, évek óta jól működő CSALÁDBA TERVEZNEK babát, ELŐKÉSZÜLETEK után.
Erre itt vagy te, minden ész és értelem nélküli kis véglény, aki egyszer szexelt egy jót egy faszival, mert annyira nagyon szereti, és bummm, kész az utód.
"legjobb szexem eddig". 18 évesen komoly tapasztalattal rendelkezel. Gondolom te büszke vagy rá, én nem lennék az!
Tanácsolom az iskolában az órákon való odafigyelést! Ha csak egy icikepicike eszed is van, kérsz 72 órás tablettát, magadba nézel, és megpróbálsz értelmes életet élni!
Honnan vetted hogy csak reggel van peteérés?
Elárulom ez nem egy pár percnyi folyamat, ráadásul a spermiumok 3 napig életképesek a hüvelyben. Igen, lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!