Hogyan lehet könnyebben teherbe esni? Mik azok a módszerek amik elősegítik a könnyebb teherbeesést? A Babánk már 2hónapja várat minket!
Szia! Nekünk idén márciusban ment el a babánk és azon felül, hogy leírhatatlanul fájt az elvesztése, féltem, hogy mikor lesz már baba. Nekem három hónapot kellett várni (két teljes mestruáció), utána lehetett próbálkozni. Addig is kellett szednem a folsavat és a terhes vitamint. Regisztráltam a www.ciklus.hu-n ahol jelzi a rendszer - az előzetesen felvitt menstruációk alapján - hogy mikor van peteérésed. Harmadik hónapban, már meg is ajándékoztam a páromat egy + terhességi teszttel:-)
A vitaminokon felül figyeltem még arra, hogy rendszeresen egyek, jó minőségű ételeket.
Illetve a boldog együtt létek után én még pihentem egy kicsit:-)
Nagyon szorítok Neked, biztos sikerülni fog:-)
Írjál majd a fejleményekről:-)
6 hetes kismama
Szia!
nekünk ez az 5.hónap a próbálkozársa, a cickafarkteát, és a palástfüve iszom egy hónapja, itt olvastam, akik elkezdték rögtön teherbe estek, nálam ez nem így van. Tudom ajánlani a kispárnát a csípőd alá akció után.Nézegettem a ciklus.hu, a jónás naptár, stb, szerintem ezek nem hihetőek, szeretni kell egymást, és majd jön, ha jönni akar. Én mindennnap elmondom, hogy nagyon várom, hátha meghallja, és egyszer csask itt lesz. :) sok sikert!
szia!
szerintem hülyeség figyelni a naptárat stb.-t, első babát se akkor "gyártottuk" le, a póz pedig a kutyusos volt,probáljátok ki!!!:-) ugy jó mélyre tud a párod hatolni,és lehet könnyebben beér a célba a kiskatona...ugy néz ki a második is összejött,pedig csak 3 hónapja szültem,itt tök sima póz volt...szóval ha egy baba jönni akar jönni fog!!! akárhogy és akármikor csinálod! és hozzáteszem,egyiknél se a peteérés idejében voltunk együtt...szoritok neked!
Szia!
Mi is kb. 1/5 hónapja próbálkozunk, 2 tesztet csináltam eddig, de negatívak lettek, és mindig azért vagy akkor csináltam, mikor olyan furán éreztem magam,(ahogy te is írtál valami fura érzésről)vagy valami furcsa kavargást, vagy "mocorgást" éreztem a méhem tájékán, és mégis negatív. :( Párnázom én is a csípőmet,és szedek magzatvédőt és Magne B6-ot is. Nagyon vágyunk már rá mi is, és nem mellesleg tavaszi babát szeretnénk, úgyhogy most már jöhetne.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!