Varjak meg egy ujabb teszttel? Vagy mar kimutatna? Vagy 2-3nap keses meg normalis?
Figyelt kérdés
Szisztok
Az a helyzet,hogy naptar szerint 2napja meg kellett volna jonni mar,viszont,sosem pontosan jon meg a naptari nap szerint,eleg ritka amikor pontos. Szoval,2-3nap plusz minusz szokott lenni,meg egy normalis ciklusban is elfogadhato nem?
Bocsi a sok kerdesert,nem tudatlan vagyok,csak kisse mar meg vagyok ijedve.
Csinaltam egy tesztet tegnap,ami negativ lett. Szerintetek csinaljak holnap is egyet,persze ha csak nem jon meg addig?
Az elmult hetekben sokat stresszeltem,amiatt is keshet ugye?
Koszonom szepen
2017. jún. 29. 09:42
1/2 anonim válasza:
2-3 nap kèsés normális.azonban hogy tutira menj 2 napinta csinalhatsz tesztet. Ha 40 napjg sem jelentkezik a havi menj orvoshoz
2/2 A kérdező kommentje:
Meg varok.egy ujabb tesztel hetvegeig!
Remelem.megjon!
Koszonom
2017. jún. 29. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!