Valaki volt még így? Szerintetek ez már pozitívnak számít?
Figyelt kérdés
Igazából hétvégén kéne megjönnie a mensimnek de hétfőn furán éreztem magam így csináltam egy tesztet délutáni pisiből! x-epilen halvány csík megjelent! Aztán a többin is ott van halványan! Predictor teszt full pozitív és ma a facelle teszten is jól kivehető halvány csík jelent meg! :) Szerintetek?? Cicik fájnak és néha émelygek! [link] 2017. jún. 28. 16:59
11/19 anonim válasza:
Voltam hat!
Ezek pozik, mind az 5! 😂
13/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát csak nem bírtam ki péntekig! :D Most csináltam kb 20perce! Ez már nagyon pozitívnak tűnik! :D
2017. jún. 29. 16:39
14/19 anonim válasza:
1#-es vagyok: ez már gyönyörű pozitív :)
Gratulálok mégegyszer :)
És ti mindig 3 gyermeket akartatok,vagy a 3. csak úgy jött? :)
15/19 A kérdező kommentje:
A 3. meglepi baba! Nem terveztük de azért örülünk neki! :)
2017. jún. 30. 08:18
16/19 anonim válasza:
Értem :)
Nálunk is van már 2 gyerkőc,én szeretnék 3.-at,a párom viszont nem igazán szeretne. 2 és fél éve megszakítással vagyunk együtt,nem lettem egyszer sem terhes :(
Nektek megszakítással sikerült a 3.?
17/19 A kérdező kommentje:
Igen! :D Egyszer beadtam a derekamat és tessék! :D Amúgy meg gumit használtunk! :)
2017. jún. 30. 11:09
18/19 anonim válasza:
Azta de mázlista vagy!! :D Nálunk meg csak megszakítás van és semmi :( Pedig én is nagyon örülnék neki :)
Boldog babavárást :D
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :D
2017. jún. 30. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!