Csináltam róla még egy képet.
Nem vagyok valami jó ebben, lehet szemüveg kéne, egyre több jel utal rá :D.
Igen, ez erősebb, valószínűleg a száradással erősödött, a halvány pozitív hcg teszt is erősödik, ahogy kiszárad.
DE! Én eleve nem értem az LH teszt létjogosultságát... Szerintem végtelenül fölösleges. Nem jelez, nem bizonyít tüszőrepedést, csak annak a közeledtét. Továbbá nem kell PONT a repedéskor együtt lenni, nem tudom hogy lehetne ezt kigyomlálni a köztudatból. :) Nekem volt stimulált, tüszőrepesztős ciklusom - tehát nem azért beszélek "könnyen", mert nálunk elég volt, hogy a férjem rámnézzen - és akkor is azt az instrukciót kaptuk, hogy kétnaponta legyünk együtt, mert akkor mindig van a petevezetőben élő spermium, tökmindegy mikor történik meg a repedés. Ez nekünk kétszer is bejött.
Szerintem tehát teljesen mindegy, hogy optikailag mit mutat ez a teszt, meg milyen fényviszonyok között milyennek tűnik, közeledik az ovud, legyetek együtt kétnaponta, oszt' kalap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!