Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshet a barátnőm, ha...

Teherbe eshet a barátnőm, ha zuhanyzás közben hozzam ért?

Figyelt kérdés
Közös zuhanyzás alatt előváladékos péniszemhez hozzányúlt, de kezet mosott utana es úgy zuhanyzott ő is. Máskor én zuhanyoztam először és ő utánam. Lemostam az előváladékot olajos tusfurdővel, de azzal a kezemmel megfogtam a zuhanyrózsát, majd utánam jött zuhanyozni barátnőm. Kérdés, hogy így kerülhetett annyi előváladék vagy az előváladékból spermium rá és mosakodás közben mikor lent mosta magát, előfordulhatott -e, hogy teherbe esett?

2017. jún. 28. 16:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De maga a kérdés meg a félelem is bizonyítja hogy nem vagytok képben a dologgal. Ez nem baj, senki sem úgy születik, hogy mindent tud, de ilyenkor jön az hogy az ember utánaolvas megbízható forrásokban.

Tehát nem a gyakorin teszi fel a kérdést névtelen és arctalan embereknek, akik esetleg ugyanúgy nem értenek hozzá vagy viccből hülyeséget válaszolnak, hanem egy ezzel foglalkozó oldalon (pl. KamaszPanasz, Wikipédia, orvosi oldalak stb.)

Szépen menjetek végig egyesével az összes fogalmon amik nem tiszták.

KamaszPanaszon van például egy szex szótár is és még sok hasznos cikk amikből okosabbak lesztek.

A válasz pedig hogy nem lehet ennyitől terhes. Nyugodjon le a barátnőd mert a stressztől is késhet a menstruációja. Addig ne szexeljetek ameddig nem vagytok szakértői a védekezésnek (óvszer használata kötelező!).

2017. jún. 28. 22:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Jaaajjj de nevetek!!! 😂

Valoban sok a h.lye 😬

2017. jún. 28. 23:43
 13/16 anonim válasza:
30%
És egy troll kérdésre ennyi ember komolyan válaszolt. Itt a válaszom: Ha napnyugta után a kék farkú lila ebihalak elipazis formációban úsznak keletre az almalé tóban akkor a szél felfújhatja a lánynak őket és tini nindzsa harci teknősöket fog szülni.
2017. jún. 29. 06:45
 14/16 anonim ***** válasza:
57%
Jézusom!!!!!😨😨😨😨😨Hát ilyen nincs!!!Bemegyek a párom után a vécére,lehetek terhes?? 😂😂Azt se tudom sírjak vagy nevessek.Ez tuti egy kamu kérdés,és jot röhögnek rajta,hogy valaki meg még komolyan is válaszol!!Azért legközelebb ne zuhanyozattok együtt ha nem akartok babát!!😂😂😂
2017. jún. 29. 08:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Még anyád is teherbe eshet
2017. júl. 23. 10:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Tudod mennyi az esélye annak még akkor is ha jól telespricceled spermával egy egész éjjen át? Kb. 20%.
2018. febr. 20. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!