A beágyazódást befolyásolja valami? Van valaki, aki babát vár és ugyaugy csinált mindent az esetleges beágyazódáskor mint azelőtt?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl.a szexre,kávéra,mozgásra ilyesmi.Ugyanúgy lehet csinálni mindent?2017. jún. 28. 09:54
11/20 anonim válasza:
En ugyanugy csinaltam mindent, mint maskor, heti 4-5x sportoltam, napi 1-2 kave, dohanyzasrol 4 eve leszoktam, alkoholt ittam heti 2-3 pohar bort, stb. Pozitiv teszt ota nem ittam semmit, kavetol rosszul voltam az elso trimeszter alatt, ugyhogy csak heti 1-2x, ha megkivanom. A mozgas intenzitasat es formait lecsokkentettem. 30 hetes kismami
12/20 anonim válasza:
Én ovu/inszem után már nem csinálok súlyzós edzést, és próbálom kerülni a stresszt, cipekedést, stb.
13/20 anonim válasza:
No latod van szenvedélyed, a kávé. De nekem megcsak nem is szenvedély az energiaital. Szval nem szamot koffein mindketto.:)
Sok sikert es drukkolok. Írd majd meg sikerult-e :)
"Az energiaitalos lány"
14/20 anonim válasza:
12# nálad ez teljesen ertheto!!:)
15/20 A kérdező kommentje:
Köszi. :D Amugy igen,a cipekedést én is hallottam,meg hát gondolom az idegesség sem jó.
2017. jún. 28. 13:44
16/20 anonim válasza:
én ugyanugy kávéztam energia italoztam és dohányoztam is. amiota pozitivat teszteltem azota ezeket elhagytam.
17/20 anonim válasza:
Én igaz nem iszom, mert nem bírom a piát. De futottam, cigiztem, párom is, munkából kifolyólag nehezet emeltem. Nem is gondoltuk, hogy azonnal összejön. Természetesen a cigit abbahagytam azonnal, a többit csináltam ugyanúgy, már 8 hónapos a Drágánk:).
18/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :))Akkor nincs más hátra,próbálok nem foglalkozni a teherbe eséssel,csinálom a dolgom,ha akar úgy is megfogan.
2017. jún. 29. 08:08
19/20 anonim válasza:
Mindent ugyanúgy csinálok. Iszok kávét, van szex is, még dolgozok is. Sőt! mikor fogant a picurink már hetek óta túlhajszolt túlórában voltam. Rohangáltam 12 órában, hajlongtam, estére meg már úgy remegtem, mint a nyárfalevél.
17 hkm
20/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok. Én is talpon vagyok egész nap a meló helyen.😕
2017. jún. 29. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!