Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A beágyazódást befolyásolja...

A beágyazódást befolyásolja valami? Van valaki, aki babát vár és ugyaugy csinált mindent az esetleges beágyazódáskor mint azelőtt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl.a szexre,kávéra,mozgásra ilyesmi.Ugyanúgy lehet csinálni mindent?
2017. jún. 28. 09:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
En ugyanugy csinaltam mindent, mint maskor, heti 4-5x sportoltam, napi 1-2 kave, dohanyzasrol 4 eve leszoktam, alkoholt ittam heti 2-3 pohar bort, stb. Pozitiv teszt ota nem ittam semmit, kavetol rosszul voltam az elso trimeszter alatt, ugyhogy csak heti 1-2x, ha megkivanom. A mozgas intenzitasat es formait lecsokkentettem. 30 hetes kismami
2017. jún. 28. 11:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Én ovu/inszem után már nem csinálok súlyzós edzést, és próbálom kerülni a stresszt, cipekedést, stb.
2017. jún. 28. 13:21
 13/20 anonim ***** válasza:

No latod van szenvedélyed, a kávé. De nekem megcsak nem is szenvedély az energiaital. Szval nem szamot koffein mindketto.:)

Sok sikert es drukkolok. Írd majd meg sikerult-e :)

"Az energiaitalos lány"

2017. jún. 28. 13:24
 14/20 anonim ***** válasza:
12# nálad ez teljesen ertheto!!:)
2017. jún. 28. 13:24
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi. :D Amugy igen,a cipekedést én is hallottam,meg hát gondolom az idegesség sem jó.
2017. jún. 28. 13:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
én ugyanugy kávéztam energia italoztam és dohányoztam is. amiota pozitivat teszteltem azota ezeket elhagytam.
2017. jún. 28. 17:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Én igaz nem iszom, mert nem bírom a piát. De futottam, cigiztem, párom is, munkából kifolyólag nehezet emeltem. Nem is gondoltuk, hogy azonnal összejön. Természetesen a cigit abbahagytam azonnal, a többit csináltam ugyanúgy, már 8 hónapos a Drágánk:).
2017. jún. 28. 22:34
 18/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :))Akkor nincs más hátra,próbálok nem foglalkozni a teherbe eséssel,csinálom a dolgom,ha akar úgy is megfogan.
2017. jún. 29. 08:08
 19/20 anonim ***** válasza:

Mindent ugyanúgy csinálok. Iszok kávét, van szex is, még dolgozok is. Sőt! mikor fogant a picurink már hetek óta túlhajszolt túlórában voltam. Rohangáltam 12 órában, hajlongtam, estére meg már úgy remegtem, mint a nyárfalevél.

17 hkm

2017. jún. 29. 10:07
 20/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok. Én is talpon vagyok egész nap a meló helyen.😕
2017. jún. 29. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!