A beágyazódást befolyásolja valami? Van valaki, aki babát vár és ugyaugy csinált mindent az esetleges beágyazódáskor mint azelőtt?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl.a szexre,kávéra,mozgásra ilyesmi.Ugyanúgy lehet csinálni mindent?2017. jún. 28. 09:54
2/20 anonim válasza:
Pilates súllyal (2×2kg) es futok, most nyaron sokat is úszom!
Néha iszok a nagy nelegben egy citromos sört. Havonta 1-2x vörösbort de nem részegedésik csak 2 dl max
Nem dohányzom de nem csak most amugy sem.
3in1 ben kávét iszok neha-néha meg energiaitalt de azt se valami sűrűn havonta 2-3x
9 hónapja próbálkozunk
3/20 A kérdező kommentje:
Huha.Szerintem ezeket nem nagyon kène...az energia ital aegrosszabb.Mi most szedünk E vitamint,serkenti a spermát,meg vastagítja a méhnyálkahártyát.Jövőhéten lesz peteérésem,remélem most össze jon.Mi 7.hónapja lesz hogy próbálkozunk.
2017. jún. 28. 11:02
4/20 anonim válasza:
én nekem pont olyan volt az a hónap, mint a többi. igaz én nem energiaitalozok.. kávézni szoktam, bringáztam, dolgoztam, nem volt más az a hónapom, mint az előzőek.
5/20 anonim válasza:
Ahogy te azt mondod hogy nem jó az energiaital, ugyanúgy nem jó a rágörcsölés, meg hogy már azon gondolkozol hogy semmit nem fogsz csinálni peteéréskor meg beágyazódáskor...mert a szavaidból az jön le..
6/20 A kérdező kommentje:
Szó sincs arrol hogy "rágörcsölnék"bár utálom ezt a szót!Én csupán a tapasztalatokrol érdeklődtem.Azt gondoltam h.nem fekudni kell egész nap. :)))
2017. jún. 28. 11:36
7/20 anonim válasza:
Nem iszom annyi energiaitalt h artson.. mindebkinek van karoa szenvedélye , de ez pl nalam nem az nekem inkabb a sport de abbol is visszavettem. Mivel hosszu evekig csinaltam nem most kezdtem igy nem jelent akadalyt. Akkor nem használna ha pl életemben eloszor most kezdtem volna vele a sportba. Nem fogok ragorcsolni es mindent megvonni. Ha ezeket mind elhagytam volna, akkor 9 hónapja szabályokban élnek es nem lennék önmagam. Nem hagyom h elvesszek ebben az egészben! Neked is ezt kellene tenned. Kicsit lazítani
8/20 anonim válasza:
Amúgy nemtudom miert emeltétek ki az energiaitalt nem iszok se minden nap sem minden heten. A cukros kaják pl ennél is rosszabbak meg a nasik.
Ugyanu megvan a vitamin bevitelem es felszabadult vagyok nem görcsös! :)
9/20 anonim válasza:
Néha mozogj, javitja a verellátasr a méhedben!*
10/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!:)Remélem össze jon hamarosan.Az "energia italos"lánynak sok sikert!!És persze mindenkinek!Tudom hogy rossz ez a várakozás... :(( Mindenki éljen úgy ahogy jol érzi magát,de persze azért a káros azenvedélyek nem használnak.Nekem egy van a kv,de ha terhes leszek biztos csökkentem majd az adagot,mert tudom h.a sok nem tesz jót!Én csak jó egészséget kívánok mindenkinek és pláne a jövőben születendő babábknak! :))
2017. jún. 28. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!