Ez pozitív terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sajnos még sosem volt 2 csíkos tesztem... kissé tanácstalan vagyok. Az első képen van a normál állapot, a másodikon kicsit szétszedtem, mert nem is tudom miért...
Alapvetően furcsa, hogy pont a műanyag széle alatt jött elő...
Persze, majd csinálok másikat, de csak holnap tudok.
2017. jún. 27. 08:45
3/12 anonim válasza:
Csak a szetszedett teszten latok masodikat tehat nem ervenyes. A teszteket nem szabad szetszedni mert ugy a reagens csikot is latni. A rendes pozitiv teszten ketto darab csik lathato szabad szemmel, azt nem kell sem szetszedni, sem netre tolteni velemenyeztetesre, mert siman es rendesen latszik.
4/12 anonim válasza:
Szerintem is hibas a teszt.En ezt negativnak vennem es csinalnek egy masikat.
5/12 anonim válasza:
Nekem is ott lett piros, két teszt is. Ez mitől lehet? Ennyi hibás tesz van?
6/12 anonim válasza:
Szerintem ez egy elázott teszt. Érvénytelen az biztos, a második csík nem ott van, ahol lennie kéne.
7/12 anonim válasza:
Az a piros csík mindig ott van. Mindjárt töltök fel pozi tesztről képet. Ha úgy vesszük az már 3 csíkos lenne :-D
9/12 anonim válasza:
Természetesen a bal oldali tesztről van szó
10/12 anonim válasza:
A második csík nem ott van ahol lennie kellene. Az a csík a szédszedett papír szélénél jelent meg mert szerintem elázott ott.Ez így negatív az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!