Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor örülhetek? Múlt...

Most akkor örülhetek? Múlt hónapban 5nap késéssel jött meg, pedig MINDIG napra pontosan szokott. Most 27-én kellene megjönnie. Tegnap volt a bugyimon, egy kus pecsét, de annyi.

Figyelt kérdés
Ma reggel teszteltem és halvâny pozitiv lett. Szerintetek örülhetek?
2017. jún. 24. 10:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Már kiírtál egy pár kérdést ez ügyben kérdező, legutóbb arról, mikor is tesztelj és honnan számítsd a ciklusaid, gondolom Te vagy, akinek május 30-án volt meg utóljára (ciklus első napja). Én sem irígy, sem lelombozó nem vagyok, szintén két gyerekem van és nem is tervezek többet. Viszont,ha 27-én kellene megjönnie (mert ugye az utolsó ciklus első napjához számolunk, akkor is,ha most előszőr késett a múlt hónapban)akkror azért a saját érdekedben még teljesen felesleges örömködni, mert még lehet ebből vérzés 27-e körül, vagy utána, ha megint késik. Bizakodni én akkor kezdenék, halvány pozi ide vagy oda, ha már a vérzésem is elmarad, mert addig biza benne van a pakliban a kémiai terhesség is. Nem bánt itt senki téged, inkább jószándékból mondták többen, hogy erre még a 24. ciklusnapon nem kellene pezsgőt bontani. Viszont így, hogy ilyen görcsösen akarod (korábbi kérédseid és ez is erre utal) pont, hogy meg kellene értened a sorstársaidat is és nem pedig ilyen bicskanyitogató stílusban kiosztani őket, mikor csak segíteni akarnak és veszik a fáradságot, hogy válaszolgassanak a többedik kérdésedre, kedves anyuka!
2017. jún. 24. 12:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Még nem írtam ki kérdést. :) ééés.... Én a teherbeesésen sem stresszelek. :) hisz màr van 2, és nàluk se stresszeltem. Az hogy Te ilyeneket gondolsz rólam...igazàból, nem izgat. Mindig vannak okoskodók. :)
2017. jún. 24. 12:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos a mai vilàgban az irigyséf nagy úr...meg a vàdaskodás, és sorolhatnàm...vannak akiket ez tesz boldoggà. Szóval köszönöm azért a vàlaszt. :) milyen is lenne a vilàg rosszindulatú emberek nélkül.. :)
2017. jún. 24. 12:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
En meg mindig nem ertem. Ki volt itt irigy vagy bunko? Nem stresszelem vegig a terhessegem , de akkor leszek maximalisan boldog ha a kezemben lesz. Amugy meg persze orulhetsz. De ha ilyen okos vagy es mindent tudsz + van két szép gyereked... akkor illene tudnod ezeket a dolgokat es ugy latom tudod is. Akkor most h legyen okod lebunkózni minket tessék. Bunkó vagyok. Mi a kérdés?
2017. jún. 24. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!