Terhes vagyok? Szerintetek?
Már 2 napja nagyon rosszul érzem magam, fáradt vagyok nincs életerőm , szédülések jönnek rám es hő hullámok mell feszülés.
Ma kelett volna hogy megjöjjön a menstruációm de helyette csak barna pecsétet kaptam. Félek ettől az egésztől nem szeretnek meg orvoshoz fordulni vele. Varok meg pár napot. Nektek milyen tünetek voltak a legelső hetekben???
Addig amíg nem jön meg rendesen van remény!
De én biztosan csinálnék egy tesztet!
Szerintem csak menses.Nekem a múlt hónapban ugyanezek a tünetek voltak.Ráadásul most meleg is van,úgyhogy még attól is lehet.
Ha nem jön meg holnap sem,akkor tesztelj!
20 vagyok csak. Nem szeretnek babát. És azért nem veszek meg tesztet es varok mert az eredménytől félek.
Félre értés ne essék nem azért nem szeretném most mert volt egy egy éjszakás kalandom es azt sem tudom ki lenne az apa. :D természetesen van barátom, együtt is lakunk csak nem vagyok meg felkészülve az anyaságra.
Állítólag a barna pecsét akkor van amikor már a petesejt ágyazódik vagy beágyazódott.
És olvastam több helyen hogy az is a terhesség jele. Mikor megláttam az előbb hogy barna pecsétes vagyok. Egyből elkapott a bőgés... Varok meg legalább 2 napot , ha akkor se fog megjönni akkor veszek tesztet. Lehet csak felfáztam vagy tényleg a nagy melegtől van.
Hat ma annyira rosszul éreztem magam hogy mg munkabol is elmerészkedtem mert volt pár olyan érzésem hogy mindjárt elájulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!