Ki nem várja június 26. -ára a menstruációját?
Figyelt kérdés
3.baba lenne. Nagyon vágyunk rá. Izgulunk együtt, hogy sikerült e ez a hónap?2017. jún. 20. 21:18
11/55 anonim válasza:
Én 25-re nem várom! Petefészkem és a méhemnél szúrkál..., hányingerem van 1-2 napja . Nem élem bele magam..., 2 baba lenne
12/55 anonim válasza:
Én júni 29-re nem várom. Ma voltam dokinál és 20. ciklusnapon 8 mm-es a nyálkahártyám. Szerintetek ez ok lehet?
13/55 anonim válasza:
Megy a drukk mindenkinek,nekem is😊Írjatok,hogy álltok😁
15/55 anonim válasza:
És Te? Nem neked nem kéne ma megjönnie???
16/55 anonim válasza:
Sziasztok lányok! Nekem sajnos nem ez a nyerő hónap. Most jön a második inszem
17/55 anonim válasza:
Első vagyok, nálam még ugye semmi :)
18/55 anonim válasza:
Még semmi!
Semmi előjele a mensinek! Remélem így marad!
Meglátjuk :)
Nem szabad feladni!!!
19/55 anonim válasza:
Nekem sajnos tegnap megjött......
20/55 anonim válasza:
Sajnálom! De hidd el, nem szabad feladni!
Mo 4 éve próbálkozunk, de akkor még úgy voltunk vele, ha akar majd jön, 6 hónapja járunk dokihoz!
Néha elkap a hév, és teljesen kivagyok lelkileg! De ilyenkor mindig kitalálok magamnak valami elfoglaltságot, hogy ne is gondoljak rá!
Biztos, hogy egyszer eljön a mi időnk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!