Mit lehet tenni annak érdekében hogy fiú legyen a baba?
Ovuláció napján, vagy később szoktak szexelni, ha jól tudom, akik fiút szeretnének inkább.
Neked egyébként nem való gyerek.
Hogy milyen lesz a neme, az egyébként sem rajtad múlik, csak az apán.
"Azt hallottam,hogy sok almát kell enni"
Igen a Sims 3-ban ez működik, de a valóság ennél kicsit bonyolultabb...
A férfin múlik javarészt hogy milyen nemű lesz a baba, de igazából maximum laboratóriumi körülmények között lehetne biztosra menni.
Nekem 3 fiam van. Nagyon egyszerű, pont az ovulació napján kell dolgozni rajta..és ha lehet előtte és utána levő napon, tehát abban a 3 napon mindennap. Mivel én nagyon erősen érzem a peteérést ez nem volt gond.
Esetleg a próbálkozós hónap elött teszteld le hogy mikor van peteérésed! ( ovu teszttel vagy menj uh-ra mikor érzed hogy mindjárt peteérésed lesz). Amúgy én is kivagyok a lányos hisztitől.
Két lányom van,középidőben fogantak.
A harmadikat várom,aki fiú és mensi után fogant közvetlen.
Szóval szerintem nem lehet szabályozni.
De én nekem a két lány nem hisztis,ellenben fiút annyit látok olyan kis elviselhetetlent,hogy rettegek a fiamtól már előre...
Amúgy meg az ember szeretni szokta a másik nemű gyerekét is. Ismerősék fiút akartak,lányuk lett és szeretik. Másik ismerősék lányt akartak,fiúk lett. Már rá két napra,hogy született,azt mondta azhogy anya,el se tudja képzelni,hogy lánya legyen a fia helyett.
Én lányt akartam. Persze fiam lett! :-)
Most már nagyon örülök neki, de hidd el, borzasztóan hisztis!
Amúgy szerintem sem lehet befolyásolni a nemét.
Amúgy mi lenne a fiú neve? Csak kíváncsiságból 😁
Nekem is van egy fiam ès hidd el hogy tud hisztizni rendesen.
Valóban azt mondják hogy ha közvetlen az ovuláció után fogam akkor nagyobb eséllyel lesz fiú.
"remélem értitek mire gondolok"
Értjük. Szexelnek. Meglepő módon fiúkkal (általában).
Tényleg ne akarj még gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!