Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit lehet tenni annak érdekébe...

Mit lehet tenni annak érdekében hogy fiú legyen a baba?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok,és a párommal elkezdtük tervezni a babát,azt mondta neki mindegy a neme,nekem viszont nem!Én mindenféleképpen fiút akarok!Egy lány hisztis,síros,meg hát vannak további gondok is.Fiúcskát akarok nagyon nagyon,lehet,hogy örültnek néztek,de nem vagyok az,én már 13 éves korom óta arról álmodtam,hogy nekem ha egyszer lesz egy kisbabám,fiúnak kell lennie!Már a nevét is eldöntöttem akkor!Azt hallottam,hogy sok almát kell enni,szex előtt mindkettőnknek kell inni egy jó erős feketét,de további trükköket mondjatok légyszi!Normális válaszokat,légyszi!

2017. jún. 20. 16:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
78%

Ovuláció napján, vagy később szoktak szexelni, ha jól tudom, akik fiút szeretnének inkább.

Neked egyébként nem való gyerek.

Hogy milyen lesz a neme, az egyébként sem rajtad múlik, csak az apán.

2017. jún. 20. 17:33
 12/32 anonim ***** válasza:
98%

"Azt hallottam,hogy sok almát kell enni"

Igen a Sims 3-ban ez működik, de a valóság ennél kicsit bonyolultabb...

A férfin múlik javarészt hogy milyen nemű lesz a baba, de igazából maximum laboratóriumi körülmények között lehetne biztosra menni.

2017. jún. 20. 18:11
 13/32 anonim ***** válasza:
17%

Nekem 3 fiam van. Nagyon egyszerű, pont az ovulació napján kell dolgozni rajta..és ha lehet előtte és utána levő napon, tehát abban a 3 napon mindennap. Mivel én nagyon erősen érzem a peteérést ez nem volt gond.

Esetleg a próbálkozós hónap elött teszteld le hogy mikor van peteérésed! ( ovu teszttel vagy menj uh-ra mikor érzed hogy mindjárt peteérésed lesz). Amúgy én is kivagyok a lányos hisztitől.

2017. jún. 20. 18:24
 14/32 anonim ***** válasza:
80%

Két lányom van,középidőben fogantak.

A harmadikat várom,aki fiú és mensi után fogant közvetlen.

Szóval szerintem nem lehet szabályozni.

De én nekem a két lány nem hisztis,ellenben fiút annyit látok olyan kis elviselhetetlent,hogy rettegek a fiamtól már előre...

Amúgy meg az ember szeretni szokta a másik nemű gyerekét is. Ismerősék fiút akartak,lányuk lett és szeretik. Másik ismerősék lányt akartak,fiúk lett. Már rá két napra,hogy született,azt mondta azhogy anya,el se tudja képzelni,hogy lánya legyen a fia helyett.

2017. jún. 20. 18:33
 15/32 anonim ***** válasza:
67%
2017. jún. 20. 19:14
 16/32 anonim ***** válasza:
65%
Miért ha lány lesz el dobod? Megjegyezném hogy az 5 hónapos lányom egy áldott nyugott baba. A szomszéd kisfiú ugyanennyi idős és rettentően hisztis síros és rossz alvó szóval ez hülyeség amit írsz a lányokról. Nem nem függő,hogy milyen egy baba
2017. jún. 20. 20:59
 17/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom,ha lány lenne, mi lenne.Biztos,hogy nem dobnám el.De lányokkal kamaszkorukban több gond van,remélem értitek mire gondolok.
2017. jún. 20. 21:15
 18/32 anonim ***** válasza:
80%

Én lányt akartam. Persze fiam lett! :-)

Most már nagyon örülök neki, de hidd el, borzasztóan hisztis!

2017. jún. 20. 21:17
 19/32 anonim válasza:
79%

Amúgy szerintem sem lehet befolyásolni a nemét.

Amúgy mi lenne a fiú neve? Csak kíváncsiságból 😁

Nekem is van egy fiam ès hidd el hogy tud hisztizni rendesen.

Valóban azt mondják hogy ha közvetlen az ovuláció után fogam akkor nagyobb eséllyel lesz fiú.

2017. jún. 20. 21:36
 20/32 Andizsuzsi ***** válasza:
82%

"remélem értitek mire gondolok"

Értjük. Szexelnek. Meglepő módon fiúkkal (általában).

Tényleg ne akarj még gyereket.

2017. jún. 20. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!