Naptármódszer! Lehet teherbe estem, akkor is ha a mobilapplikáció 3 nappal későbbre tette az ovut? Többi lent
Figyelt kérdés
18 vagyok,pasi 20 éves,romafiú(de nem azert irom direkt)szoval nekem eleg ossz vissza van meg mostanaban...van 24 napos aztan meg 33 napos..altalaban ha mondjuk most hosszabb ciklusom van követi egy rövidebb ezt megfigyeltem..tehat most 33 napos volt,es most meg valoszinu 24-27 napos jön...mi ciklus 10.napján nem védekeztünk,tegnap volt egyebkent.de tőle meg haza mentem szoval furodtem meg mindem ez is sokat jelenthet2017. jún. 19. 21:11
11/16 anonim válasza:
Ovuláció előtt 4 naptol szamitva vannak a termékeny napok... Javaslom az applikáció mellett böngészőből keress rá az úgynevezett terhességi es ovulacios naptarra.. Szepen ki fogja adni PL! Ovuláció 13.-a. Termékeny napok 9.-e 10.e 11.-e 12.-e..... Pont a legjobbkor voltatok együtt ahhoz hogy terhes legyél. Azt meg mar ezren leirtak itt elottem hogy valóban semmit nem ér az sem ha nagy nyomással kimosod magad mert a spermiumok nincsenek elérhető helyen mar az aktus végére sem... Szóval kesesnel teszt. Számíts ra hogy pozitiv lesz es lesz nehany kellemetlen beszelgetesetek.. Mert ha megtartjatok ha nem el titkolni nem tudjátok a szülők elol sem. Ha nem akarjátok megtartani ne várj sokaig a teszttel sem es a beszélgetéssel sem mert idő es papirmunka meg utannajaras kell egy abortuszhoz amit 12 hétig végeznek csak el! Amikor neked a mensi napja van akkor mar 4 hetesnek számítasz onnan mar csak 8 hetes marad! Kivanom a legjobbakat es tessek védekezni! Nem furdessel nem mobillal .. Gumival! Fogamzásgátló tablettaval!
12/16 anonim válasza:
Jaj...A mobilapplikáció alapból középidőt számol ovunak. Ez a nők bizonyos százalékánál biztosan működik, nálad ki tudja. Az, hogy a fiú roma, nem tudom miért lényeges a kérdés szempontjából? :D :D
A fürdés meg pláne, én is fürödtem utána, pedig mi terveztük a gyereket. Össze is jött.
13/16 anonim válasza:
A mobilapplikáció az ott kezdődik, hogy beállítod hány naposak a cuklusaid. Ha össze vissza van a ciklusod akkor ne telefon applikációt használj hanem sima naptárat...
14/16 anonim válasza:
A sima naptárnál még jobb az óvszer.
15/16 anonim válasza:
Erdekes.En minden egyuttlet utan furdok,foleg ha nem vedekezunk (babaprojekt miatt) es igy a srac belem elvez.Furdes ellenere is most van 3 gyerekem.De te biztos ki tudtad mosni magadbol mind a 6-7millio(a mar nem a huvelyedben levo) spermiumokat.
Meg emlekszem hogy tanultok bioszon es az orvos is megerositette ,hogy egy ezsakulacio soran 3-3,5 ml sperma termelodik es minden ml-ben kb 2 millio elo spermium van egy egeszseges ferfinal.
16/16 anonim válasza:
Komolyan egy alkalmazásra bíod a ciklusod. Az csak megközelítőleg saccol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!