Naptármódszer! Lehet teherbe estem, akkor is ha a mobilapplikáció 3 nappal későbbre tette az ovut? Többi lent
Figyelt kérdés
18 vagyok,pasi 20 éves,romafiú(de nem azert irom direkt)szoval nekem eleg ossz vissza van meg mostanaban...van 24 napos aztan meg 33 napos..altalaban ha mondjuk most hosszabb ciklusom van követi egy rövidebb ezt megfigyeltem..tehat most 33 napos volt,es most meg valoszinu 24-27 napos jön...mi ciklus 10.napján nem védekeztünk,tegnap volt egyebkent.de tőle meg haza mentem szoval furodtem meg mindem ez is sokat jelenthet2017. jún. 19. 21:11
2/16 anonim válasza:
Naptármódszer mobilapplikáció... 18 évesen, rendszertelen ciklussal... édes istenem, őszintén remélem, hogy nem vagy terhes!! De legalább fürödtél. Besírok
4/16 anonim válasza:
Lojetek le furodtem
Sperma akar 5 napig is elvan benned ha furdesz ha nem.
Mobil vedekezes ahhhhhh
6/16 anonim válasza:
És ha majd babát akrsz nem fogsz fürdeni?
7/16 anonim válasza:
Kislány, kislány, kislány, kislány könyörgöm, ne legyél már ennyire buta!
Fürödtél, ès? Az èg világon semmit nem jelent! Mèg az sem ért volna semmit ha fèl perc múlva kislagozod magad...
Mobil applikáciö? Komolyan? Van olyan is ami megszüli ès felneveli helyetted a gyereket? Ezzel az előnnyel akár kristálygömbből is nyomon követhetnéd a ciklusodat! Főleg ha rendszertelen...
Az èg világon bármikor teherbe lehet esni ha nem vèdekezel NORMÁLISAN! Menstruáciö előtt, alatt, után, karácsony este, péntek délelőtt, bármikor!
9/16 anonim válasza:
Ne higyj ezeknek a rosszindulatu valaszoloknak.
Ha furodtel, nem lehetsz terhes !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!