Holnapra nem várom, ez jó jel? Kép lent.
Sziasztok.
Ma vagyok 12.dpo - n, ma reggel teszteltem először, ilyen lett ;
Szerintetek bizakodhatok?
Ne hülyeskedjetek már! Ez egyértelmű pozitív :) Ha szétszedte, ha nem :)
Gratulálok!
2 hete nekem is ilyen szép pozi tesztjeim voltak... rá két napra elment...
Igaza volt annak, aki azt írta, hogy még egy hetet várj és ne éld bele magad... de drukkolok, hogy neked sikerüljön!
Boldog babavárást!
Köszönöm!
Úgy gondolom bármikor elmehet 12. Hétig és azután is bőven van rizikó faktor.
De az első ugródeszka a pozitív teszt, egy terhesség tele van aggodalmakkal, én a pozi teszt után megprobalok pozitívan hozzá állni. Ez a kicsi élet remélem Velünk marad. 🙂
Ennyi erovel szulesig se elje bele magat.
Negyszer veteltem, az esetek tobbsegeben a 12. het kornyeken.
Elhihetetek, hogy ezek utan mi sok mindent erzunk a ferjemmel egy-egy ujabb terhessegnel, de beleelni nem szoktunk magunkat, sot, onvedelembol probalunk a leheto legkevesebbet gondolni az "allapotomra". Tisztaban vagyunk vele, hogy terhes vagyok csak, de ez meg nem azt jelenti sajnos, hogy gyermekunk is lesz.
Ennek ellenere ugy gondolom,hogy lehet orulni egy pozitiv tesztnek, mi is szoktunk, mert ez az elso lepes az uton a gyerek fele. Az emberek tobbsegenek pedig a pozitiv teszt valoban azt jelenti, hogy gyermeke is lesz, hala Istennek.
Szoval orulhet a kerdezo nyugodtan ma is, ugy, ahogyan 1-2 nap mulva is orulhetett volna, mert ez bizony egy pozitiv teszt. Nyilvan nem logikus ilyenkor kihirdetni es kelengyet rendelni masnapra, de azert a pozitiv izgalom, orom jar neki is, mint mindenki masnak. Nem ertem miert kell az ember kedvet elvenni...
16.os nagyon szépen köszönöm, és kívánom Nektek is a legjobbakat!
Utolsó Neked is drukkolok, szerintem lassan megprobalhatod, hátha Neked is hasonló lesz, szívből kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!