Inszemináció után hányadik napon érdemes elmenni hcg vérvételre?
tudom, várjam ki a nem várt napját, de azért aki hosszú évek óta várja a babát, az kezdi elveszíteni a türelmét.
Gondolom a vérvétel hamarabb kimutatja a babát, mint a teszt, ugye?
hányadik dpo-n érdemes vérvételre menni?
A nemvárt napja előtt nem érdemes.
Lombiknál is aznapra hívnak vérvételre. Tudom, hogy nehéz kivárni, próbáld elterelni a figyelmed, ha van lehetőségetek utazzatok el.
Nemvárt napján érdemes. Sok terhesség szakad meg az első 2 hétben, szóval mensi előtt, így nem érdemes hamarabb menni.
Mihamarabbi babásodást kívánok!
csak egy volt. ez volt a 2. inszemünk, az elsőnél nem volt semmi stimulálás, most kaptam clostit, de csak azt eredményezte, hogy óriási lett a domináns tüszőm, és bevérzett. azért szerencsére megrepedt.
Remélem nem lesz köv. hónap és pozit tesztelek így is :)
Megkérdezhetem hogy mekkora tüsződ lett? Egyszer nekem is nagy lehetett mert nagyon begörcsöltem.
Amúgy drukkolok!!
amikor a repesztőt kaptam már 26 mm-es volt!
Aztán inszem napján 32 mm, de akkor már repedt. Látta a doki, hogy bevérzett a tüsző, kérdezte, hogy nem volt-e fájdalom? Addig nem volt.
Hazamentünk, nem volt semmi, jól voltam, aztán egyik pillanatról a másikra olyan rosszul lettem, hogy fontolgattam, hogy bemegyek az ügyeletre.
Szerencsére reggelre elmúlt, bár a szex még nem volt vmi kellemes... a hőm felment, szóval tuti megrepedt az óriástüszőm. Most abban reménykedem, hoy akkor anagy volt, hogy a katonák tuti meglátták :D
remélem nekem is így van :)
igen, én is csak a pultra támaszkodva lihegtem, kb mint aki vajúdik. Közben görcsölés, székelési inger, derekam azt hittem kiszakad a helyéről... be kellett vennem 2 nospát és 2 algopirint, nem tudtam mit tenni. Még 3 napig nem voltam vmi jól, aztán mintha mi se történt volna.
Utóbbi 1-2 napban már megint visszatért egyfajta nyomó érzés az alhasamnál, a méhem és hüvelyem körül, de nem mindig érzem, csak időnként előjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!