Inszemináció után 13. napon érdemes tesztelni?
Figyelt kérdés
Múlt héten hétfőn volt az első inszeminációm. Szerintetek szombaton már tesztelhetek? Milyen tesztet érdemes használni?2010. jan. 27. 23:06
1/5 anonim válasza:
Szerintem még nem érdemes.Ha jól emlékszem engem mindkétszer a 16-17.napon hívtak be kontrollra,vizeletmintával együtt.Gondolom nem véletlen,hogy "ennyit"várnak,pedig a kórházakban igen érzékeny a teszt!De ha gondolod akkor tesztelj,de szerintem felesleges pénzkidobás és ráadásul ha negatív akkor még el is fogsz keseredni.Szerintem ezt a pár napot még ki tudod bírni!Vagy nem?
2/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem is várd meg a 15-16. napot...én nem vártam meg, a 13-tól kezdve teszteltem, egyre halványabb pozitívokat kaptam (mert még csak akkor ürült ki a tüszőrepi szuri...). Nagyon rossz érzés volt. A 16. napra biztos kiürül, és ha akkor pozi lesz, teljes szívből örülhetsz, mert az már tuti a baba:) Szorítok!:)
3/5 anonim válasza:
Én tesztelnék, hogy kell-e progipótlás. Nekem a 9. dpo-n este lett halvány pozi a tesztem...
Nagyon drukkolok, írd meg, mi lett!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és a drukkolást, azt hiszem várok hétfőig. Remélem addig nem jön meg... Majd megírom hogy mi lett.
2010. jan. 28. 23:55
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült :((( Már a 13. napon megjött, úgyhogy eldőlt a kérdés a teszteléssel kapcsolatban. Pedig elég fájdalmas volt az inszem, ezért nagyon bíztam benne. :(
2010. febr. 1. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!