Menstruáció alatt is tesztelhetek?
Figyelt kérdés
Nagyon furcsán jött meg,de nem is igazán annak nevezném,mert kevés és nem piros,hanem olyan barnás.Ráadásul annyira fáj a hasam,nem is szokott sose!És a derekam is nagyon fáj!16.-án rózsaszínes enyhe folyásom vol.17.-én néha barnáztam.Tegnap meg jött ez a fura barnázás,ami szinte jelentéktelen.És már napok óta sűrűn rám ön a rosszullét.2010. máj. 19. 09:35
1/9 anonim válasza:
szia4 tesztelhetsz, mert a vér nem befolyásolja! Drukk és kívánom h az legyen amit szeretnél!
2/9 anonim válasza:
igen, nem befolyásolja az eredményt
3/9 anonim válasza:
Olvass utána..a vér befolyásolhatja az eredményt!!!!
4/9 anonim válasza:
akkor linkelj valamit, ami ezt támasztja alá
5/9 anonim válasza:
Bemásolom neked..
A terhesség túl korai szakaszában elvégzett teszt, amikor még nincs kimutatható hCG-szint, álnegatív eredményt adhat. Viszont a vizeletben megjelenő vér vagy fehérje álpozitív eredményhez vezethet. A túl híg vizelet is adhat álnegatív hCG-eredményt, ezért a páciensnek nem szabad túl sok folyadékot innia, mielőtt vizeletet gyűjt a terhességi teszthez.
Bizonyos gyógyszerek, pl. vizelethajtók és a prometazin (egy antihisztamin) szintén álnegatív vizeleteredményhez vezethetnek. Más gyógyszerek, pl. görcsoldók, Parkinson-kór elleni szerek és nyugtatók is álpozitív eredményt adhatnak.
6/9 anonim válasza:
Bemásoltam egy cikket, de járt utána magad, neked is van keresőd..egyébként nekem amikor vesekövem volt akkor a vizeletemben állandóan jelen volt a vér és folyamatosan azt hittem terhes vagyok, mert sorra nyomtam a halvány pozitív terhesteszteket...amikor már nem volt vesekövem és rendeződött ez a gondom..a tesztek is negatívak lettek..
7/9 anonim válasza:
elhiszem. de meglepődtem rajta.
talán, ha csak pecsétel, akkor nem fog annyi vér kerülni a vizeletébe, hogy ez befolyásolja
8/9 anonim válasza:
Azt mondják, hogy olyankor tampont kell a hüvelybe dugni..mert a vér olyankor ugye onnan jön vagyis ilyen esetben nem a húgycsőnyílásból..mert neki nem a veséjével van baj, tehát tampon és mosdás után pisilhet..így a hüvelyből nem kerül vér a vizeletbe ..szerintem így lenne érdemes tesztelnie.
9/9 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy inkább várnom kéne egy pár napot.
2010. máj. 19. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!