Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18 éves lány vagyok és a...

18 éves lány vagyok és a párommal nagyon szeretnék babucit, mit kell tennűnk?

Figyelt kérdés
Sziasztok csajok!14 éves korom óta menstruálok és a párommal most szeretnénk babucit és ő 29 éves.Nekem sajnos össze-vissza van meg és emiatt nyomonkövethetetlen mikor hogy jön meg,van hogy 24 van hogy 34 napra,két éves egy ciszta miatt késett.És most februárban voltam nődokinál hüvelyi uhn megnézett és ez a cikluson 21 napján voltam,azt mondta akkor vagyok középidőben.És rá 11 napra.(32nap) meg is jött a mensism.Valószinu 11 napos luteális fázisaim van,ez sok mindent megmagyaráz mert akkor 3 nappal később van ovum mint a könyv szerint és akkor rosszkor próbálkozunk mindig.Most viszont mar nagyon akarom,legutóbb tegnap jött meg 33.napra és akkor a 22.napon lehetett ovum egy héttel ezelőtt hétfőn...mi meg legutóbb múlt szombaton voltunk együtt 27 napon)tehát most tuti hogy megjött es akkor abból mar nincs baba..most kövi hónapba mit kell tennünk?24-napnál nincs rövidebb ciklusom es a leghosszabb eddig 34 volt,ezekből kívánom a 11-et es abban a szakaszban kell együttlenni?

2017. jún. 17. 15:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Igy van utolso,es utolso elotti,nagyon egyetertek.
2017. jún. 17. 18:10
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
Ugye ez csak kamu? Ha mégse, akkor 18 éves vagy, még bőőőőven ráérsz ilyeneken görcsölni, szexeljetek, mikor kedvetek van és ha 10 év múlva jön össze akkor is időben vagy, addig meg lehet még tanulni, dolgozni, utazni, gyerek nélküli élményeket gyűjteni, mert a babucival igencsak háttérbe fog szorulni minden más.
2017. jún. 17. 19:49
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Elsőkörben nőjj fel!
2017. jún. 17. 19:51
 14/17 anonim ***** válasza:
57%

Használj ovulációs tesztet. Ha pozitív, akkor közeleg a tüszőrepedés. A pozritiv napokon és az első negatív napon a legesélyesebb a baba. A mindennapos együttlét nem annyira jó baba szempontból, mert a kis katonáknak kell 2 nap a teljes regenerálódáshoz.

Sok sikert

2017. jún. 17. 22:28
 15/17 anonim ***** válasza:
46%
Na mi van, levetted a neved? Gondolom azért, hogy kiírhass még pár kamukérdést.
2017. jún. 18. 08:35
 16/17 anonim ***** válasza:
42%

Mást meg jól lepontozzon. Komolyan, nem is értem miért válaszlok, ha rontják a százalékomat. Lehet nem sokat számít, de nekem rosszul esik, ha jóhiszeműen válaszolsz és 0-ra értékelnek. Nincs bántás az írásomban ès a harmadik babámat váró 2 diplomás nő vagyok.

Azért drukk mindenkinek, hogy az váljon valóra amit tervez és amit szeretne.

2017. jún. 18. 22:36
 17/17 A kérdező kommentje:
nem pontoztam le senkit!
2017. jún. 18. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!