18 éves lány vagyok és a párommal nagyon szeretnék babucit, mit kell tennűnk?
Én amondó vagyok, hogy ha nagyon görcsölsz rajta az hátráltathatja a sikert.
Engedd el a gondolatot, csak örüljetek egymásnak és a tervnek, de ne görcsöljetek. Legyetek együtt két naponta (naponta nem olyan hatékonyak a spermiumok) és majd összejön amikor a "baba is akarja" :)
Majd ha fél év, egy év telik el és nem sikerül, na akkor tervezzetek napokat meg gondolkodjatok módszereken.
Szerintem ez ennél kicsit bonyolultabb. Ilyen összevissza ciklussal kevés esély van a babára. Attól, hogy "egyszer" 21 nap volt a középidő és 11 nap múlva jött meg, nem biztos, hogy ez máskor is így van, hiszen nem mindig 32 napos a ciklusod.
Szerintem először nagyon alaposan ki kéne vizsgáltatnod magad, mitől ilyen összevissza a menzeszed, legalább hormonvizsgálat kellene, aztán rendbehozni, és utána reménykedni a babában. Próbálkozni addig is lehet, de nagyon ne éld bele magad.
Egy hormonpanel vizsgálatot én is javasolnék neked. A luteálisra azt mondják 12-16 napos között normális, ha kevesebb, a progeszteron hiányra utalhat és az vetélést okozhat terhesen.
Nekem 13 napos egyébként, és mikor teherbe estem, akkor a ciklus 25. napján estem teherbe. Szóval a fentebb írónak ebben nincs igaza.
Barbigirl és babuci...
Gondolom mindezt elvégzett fősuli, pár év munka, külön lakás és saját megtakarítás után képzeled. Mert ha a gyerek után le leszel rongyolódva, apuci beújíthat egy újabb 18 évest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!