Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS + Ir: terhességi tüneteim...

PCOS + Ir: terhességi tüneteim vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy kissé bonyolult lesz, de tanacstalan vagyok, így kíváncsi vagyok mások véleményére is.

Tehát a dolog ott kezdődik, hogy mióta az eszemet tudom nem menstruáltam rendesen, mindig félévenként menstrualtam max egyszer. Egy éve derült ki, hogy IR-em van a PCOS mellé. Volt olyan időszak amikor 3 havonta menstruáltam, de a jellemzo a hat hónap.

Szóval múlt hónap 27-en voltunk együtt a barátommal és életében először mondta azt, hogy lehet nem húzta ki időben (3,5 (ve vagyunk együtt). Mivel cisztam van így a szúrkáló fájdalom ismerős számomra, hüvelyi folyásom is szokott lenni néha. Tehát ezeknek a tényeknek az ismerében kérdezem én: lehetek-e terhes?

Az első tünet a szúrkálás volt, aztan jött a fehér folyás, tegnap pedig pecsételő vérzésem van (ha nem lesz belőle menstruáció,de nagyon kétlem áprilisban menstruáltam utoljára). Hányinger is játszik, viszont ez szintén bonyolult, mert nekem közrejátszik a stressz is és ha felidegesítem magam vagy szorongok akkor is hányingerem van. A kaját elutasítom, pár falatot eszek egy nap. Kívánós nem vagyok(korai lenne). Fáradékony vagyok (de ez is lehet a stressz miatt). Hirtelen ennyi tünet jut eszembe. Teljesen tanácstalan vagyok jelenleg.

Tudom terhességi teszt, de múlt héten csináltam es akkor negatív lett. Most nem tudok csinálni másikat, mert a közelemben nem lehet kapni...

Valaki, valamilyen meglátás?

Köszönöm, hogy elolvastad!

2017. jún. 16. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Kellene egy másik teszt, mert aktus után 14 nappal mutatja ki. Egyébként nem valószínű, hogy éppen akkor lett volna ovud, dehát ki tudja, csak a teszt tudja a választ.
2017. jún. 16. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Marha gyorsan csinálj tesztet, ha megtartanád a babát, mert a pecsételő vérzés fenyegető vetélést jelent. Ha PCOS-ed és IR-ed van, AZONNAL progipótlást kell kapnod.

Attól, hogy ilyen bajaid vannak, még összejöhet a terhesség, sőt, progival ki is lehet hordani. Nekem volt ilyen ismerősöm, de mivel az hitte, hogy meddő, nem gondolt terhességre, csak amikor már megindult a vetélés.

Számomra nem elfogadható válasz a "nincs a közelemben terhességi teszt". Ne haragudj, de akkor vagy tartok otthon 10-et ilyen esetekre (és ha már csak 2 van, veszek újabb 10-et, nem várom meg, míg elfogy), vagy azonnal keresek egy patikát, még akkor is, ha ezért másik városba kell mennem. De lehet kapni Tescóban, Auchanban vagy hasonló multiban, DM-ben, Rossmanban is. Senki nem lát beléd, ha úgy érzed, hogy van esély a terhességre, akkor egyedül te tudsz utánajárni a dolognak.

Ha én 3 havonta menstruálnék, PCOS-em és IR-em lenne, MINDENT megtennék azért, hogy egy spontán fogant, kvázi "becsúszott" babát ki tudjak hordani, és ne kelljen évikig küzdeni lombikkal meg hasonlókkal. De te tudod...

2017. jún. 16. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
2-es valaszolo szivembol szolt, ugyanezeket akartam en is.
2017. jún. 16. 13:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem holnap beszerzek egy tesztet. Ha terhes vagyok természetesen marad a baba, csak éppen most végeztem az egyetemen (22 vagyok) baratom meg tanul ezert eleg furcsa lenne, de mivel csecsemo és kisgyermeknevelo vagyok igy eselyet sem latom az abortusznak...isten ments! Koszonom a valaszokat!
2017. jún. 16. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Az egy a milliohoz,hogy te terhes vagy!

Nem vagy az!

2017. jún. 16. 13:50
 6/7 momoka 2002 ***** válasza:
Soha nem is kezeltetted a diagnosztizalt "betegsegeidet"? Ha most nem is jott ossze es a kesobbiekben babat szeretnetek,jo tanacs-kezdj veluk valmit most.Nagyon sokan ugyanezzel evekig kuzdenek dieta-gyogyszerek-hormonkezeles. Visszaallithato a havi menzesz peteeressel. Csak tenni kell erte,nekunk masfel evbe telt,egy vetelesbe -es en meg "jol" jartam.Sok sikert.
2017. jún. 17. 08:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha jol veszem ki a szavaidbol,ti nem is akartok gyereket,mivel "megszakitasosan is vedekeztek". Elarulom,a megszakitas Nem Vedekezes!

Ez az egyik,a masik meg,hogy kene kezdeni valamit a bajaiddal,mert ez nem egeszseges,elsosorban magadra nezve. Amugysem lehet az ilyenekkel konnyen teherbeesni,valakinek nem is sikerul egyaltalan,es lombikhoz,inszemhez folyamodnak a vegen. Egeszseges paroknal is,meg ha minden adott is,csak 25% az esely,a megtermekenyulesre! Kepzelem,ilyen betegsegekkel,meg meg kisebb!

Ugyhogy,eleg meglepo lenne ,hogyha neked osszejott,egy megszakitasos szex-el!

2017. jún. 17. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!