Öt hetes terhesség vetélés?
Figyelt kérdés
A tegnapi nap teszteltem pozitívat, keddre van időpontom a dokimhoz. Elméletileg (remélem minden rendben van) öt hetes terhes vagyok. Nem rég elég éles fájdalom nyilallt az alhasamba, nem görcs volt hanem valami eddig ismeretlen érzés, inkább nyillaló, éles szúrás, de csak pár mp - ig tartott. Mi lehetett? Egyedül vagyok itthon, de az ügyelet kb öt perc tőlünk gyalog. Bizonyos pózoknál még élénkebb a fájdalom. De már elmúlt, gyorsan ittam magnéziumot és lefeküdtem. Kérlek mondjátok, hogy ez normális lehet? Vérzés nincs.2017. jún. 15. 19:08
1/7 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Nem kell megijedni, pihenj, ha fáj.
2/7 anonim válasza:
Fura, ismeretlen szúrkálás természetes. Ha hosszabb ideig (1-2 óra) folyamatosan fenn áll és erős a fájdalom, bemehetsz ügyeletre, hogy nem-e méhen kívüli.
De egyébként sokaknak szúrkál, húzódik...
3/7 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm szépen! Annyira félek, nehogy baj legyen! Már volt egy missed ab-om, és akkor nem voltak ilyen tünetek, sőt, mikor leállt a magzat szíve sem volt jele.
Ezek éles nyillaló szúrások és kb fél óránként egyszer elér, de eddig csak kb háromszor éreztem.
2017. jún. 15. 19:24
4/7 anonim válasza:
Dehogyis, nyugodj meg! A nyilallás teljesen normális dolog!!! Hidd el, voltam már párszor terhes!
5/7 A kérdező kommentje:
Attól ijedtem meg, hogy már ilyen korai időszakban is lehetnek ilyen jellegű fájdalmak? Köszönöm nektek!
2017. jún. 15. 19:59
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Mármint, hogy igen lehet ilyen korán is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!