Ugye nem lehetek terhes? 15/L
Édesjó anyukád nem magyarázta el,hogy nem a gólya hozza????
1: 15 évesen mi a ...-ért kell szexelni?
2: hamár men bírsz a véreddel,legalább nézz utána,hogy hogyan és mitől leszel terhes.
3: megd..gatni magad merted,a tesztet megnézni nem mered? Ha azt gondolod magadról,hogy felnőtt vagy(nyilván igen,ha szexelsz)akkor viselkedj is úgy,vegyél tesztet,nézd meg,h pozitív állj oda anyád elé és közöld vele. Majd ő eldönti,mi legyen ugyanis attól hogy te felnőtteset játszol,a törvény szerint nem vagy az.
A fiú 16 éves és tapasztalt, nemhinném, hogy rossz módszerei lennének
Ez jó..és én még azt hittem hogy az én 36 éves férjem a tapasztalt, de megtudtam hogy ezek szerint nem:-D és de, 16 évesen simán lehet "rossz módszere", hiszen gyerekek vagytok még. Az hogy látott már női nemi szervet, talán élőben is, nem jelenti azt hogy tapasztalt. Az több év gyakorlás után kezdődik.
És de, lehetsz terhes, úgyhogy én nem nyugodnék meg helyedben.
Hat en nagyon panikolos vagyok es a hasam faj ilyen szurosan kicsit remelem azert mert meg fog jonni
Nekem meg a hasam se gorcsol
Most akkor mi van? Egyszer azt írod görcsölsz aztán meg hogy nem...
"Mi a bánatért engeded hogy előváladékos kézzel túrkáljon a vaginádba. Egyik barátnőm így esett Teherbe.."
Aha... én meg a Szentlélektől...
Levegőn a spermiumok AZONNAL elpusztulnak!!! Ha óvszer volt rajta, mikor berakta, és nem szakadt ki, akkor NEM vagy terhes.
És nem maradnak életben fürdővízben, uszodában, Balatonban sem.
Lesz még itt "becsúszott gyerek" ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!