Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozi lett a tesztem,...

Halvány pozi lett a tesztem, ezzel a dologgal most mit kezdjek?! 18 L

Figyelt kérdés
Most csináltam egyet,mert sokan írtátok itt hogy el kellene .Most ez sz-rul esett
2017. jún. 13. 18:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
ne is törődj vele,majd elmúlik!
2017. jún. 14. 12:58
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Mi esett szrul csillagom???

Ha televereted magad, akkor terhes leszel... Ehhez azèrt nem kell nagy tudomány, a zokni pedig nem fogamzásgátló, legalábbis úgy nem, hogy a pasid a farkát törölgeti vele! ☺️

2017. jún. 25. 16:26
 23/33 anonim ***** válasza:

Utolso,ez jo volt!

Fetrengek a nevetestol!:D

2017. jún. 25. 19:02
 24/33 p.szabina1223 ***** válasza:
66%

Mármint mi esett rosszul, hogy tesztet csináltál, vagy hogy pozitiv lett?

Ha pozitiv akkor azt tudod vele kezdeni, hogy átgondolod, mit akarsz, beszélsz az "apukával" ő mit akar, beszélsz a családoddal, hogyan tovább. De ne vedd meg sem történtnek és ne dugd a homokba a fejedet, azzal semmire nem mész. Ha terhes lettél, ezen a tagadás nem változtat.

2017. jún. 26. 09:55
 25/33 anonim ***** válasza:
2017. jún. 26. 10:03
 26/33 anonim ***** válasza:

Amúgy annyiból "sajnálom" a kérdezőt, hogy bioszból nem felkészült, nem tudja, hogy jön össze a gyerek. A pasija meg egy gyökér, aki patkány módon elsunyizza, hogy beleélvezett, ahelyett hogy a baleset után szól erről és rohannak eseményutániért.

Valószínű, a következő kérdések a "terhesség megszakítása" témakörben lesznek majd megtalálhatóak, hogyan zajlik, mennyibe kerül stb.

2017. jún. 26. 10:23
 27/33 anonim ***** válasza:

Hát nézd, ha annyira nem akarod tényleg add inkább örökbe, sokan örülnének egy kisbabának akinek nem lehet!!! Hidd el.

Egy abortusz nagyon kockázatos mi van ha később nem lehet ezért gyereked? nem te lennél az első!!?...

Hidd el mindenki jobban járna!!! Az apának nevezett egyént nem is említsd bocs de jó nagy gyökér!!!! Még el sem vállalná.....volt ilyen ismi a munkahelyén egy csajt teherbe ejtett aztán letagadta a gyereket...mondjuk apaságit nem csináltak..érdekes.. ilyen háttérrel szegény gyerekre mi várna fiatal vagy még én láttam abortuszt háát nem kívánom senkinek!

2017. jún. 26. 19:18
 28/33 anonim ***** válasza:
Úgyhogy én örökbe adnám. Hidd el, meg tudnád tenni, van az a helyzet! Sajnos:(((( ... nem ciki ez, manapság.
2017. jún. 26. 19:19
 29/33 anonim ***** válasza:
Nem Zsótinak hívják azt a ..apukát? mer akkor írj privit én is ismerek ilyen vadbarmot..
2017. jún. 27. 09:50
 30/33 anonim ***** válasza:
Mit kezdtél a dologgal kedves? Még mindig szarul esik?
2017. júl. 6. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!