Korai tesztelés után kinek maradt meg a bébi?
12 napja volt a hőm szerint tüszőrepedésem, másnap reggel voltunk együtt. Naptár szerint van még kb 2 napom a nemvártig. Hajnalban halvány pozitívat teszteltem. Túl korai még az öröm? Aki hasonlóan "járt el", megmaradt a baba? annyit hallok mostanában a kémiai terhességekről stb, hogy picit izgulok.
Akinek elege van az ilyen jellegű kérdésekből, nyugodtan kattintson el! :D
Nem azon múlik, hogy megmarad-e, hogy mikor tesztelsz. Még ne éld bele magad teljesen, és ennyi. Dokihoz sincs még értelme menni, mert nem fog látni semmit.
Te már tudod, kicsit jobban vigyázol magadra, kezdd el szedni a folsavat és a vitaminokat, ha még nem tetted, a többi már nem rajtad múlik. Most vársz. Ezért is hívják várandósságnak. ;) Kell a türelem a következő hetekben.
Ahogy elso irja, nem azon mulik hogy mikor tesztelsz.
Es sajnos az is szentigaz, hogy valakinek kemiai, valakinek nem, tehat egy gyakorikerdeses mini kozvelemenykutatas rad nezve nulla info. Mintha azt kerdezned hogy "sziasztok kinek ment mar ki a bokaja?" Es a valaszokbol probalnad megtudni a "tapasztalatokra" tamaszkodva hogy Neked vajon ki fog-e bicsaklani a bokad vagy nem.....magyarul elkepeszto butasag :)
Igen, nekem is előre kiírta a doki az utrot, hogyha pozitív a teszt, kezdjem el szedni.
köszönöm, h írtatok :)
Első vagyok: nekem is kellett. A 7. héttől kaptam. Most már 3 hónapos a nagyfiú. :)
Hívd fel a dokidat, hogy mikor kezdheted az utrot. Ártani nem fog, valamiért még csak pozitív az a teszt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!