Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon korai terhesség? Nem...

Nagyon korai terhesség? Nem értem a dátumokat. Volt már így valaki?

Figyelt kérdés

Május 29-én voltun együtt (csak akkor egyszer ebben a ciklusban),az ovulációm 30-án volt naptár szerint. 2-án! nagyon erősen görcsöket a hasam a jobb petefészkemnél. Este és még reggel is. Majd 2 napig maszatolós vérzés. Gyanakodtam, ezért csináltam egy tesztet 5- én, ami pozitív lett!!! Később csináltam még egyet az is pozitív. Barnáztam így szedni kezdtem Duphastont. Most minden oké, de a dátumok azóta sem hagynak nyugodni. Holnap (13-ÁN) kellene megjönne, de ma egy hete, hogy pozitív lett a teszt először.

Holnap megyek dokihoz, de kétlem, hogy látni fog valamit.

Járt már így valaki???

2017. jún. 12. 20:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2#-es vagyok: mi volt a dokinál?
2017. jún. 13. 19:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezek pozitívak. :) Bár (ez csak az én véleményem) , nem tudom eleget erősödött-e. Mi volt a dokinál? Remélem minden rendben!
2017. jún. 13. 21:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem látott semmit... De szerinte terhes vagyok. Egy hét múlva megint megnéz... Aaajjj olyan sok idő a bizonytalannal🙁
2017. jún. 13. 22:44
 14/15 anonim ***** válasza:

2#-es vagyok:

nyugodj meg,minden rendben lesz :)

2017. jún. 13. 23:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia, én most ugyanígy vagyok. Utoljára május 9-én jött meg, ami 1,5 napig tartott. A 14. ciklusnapon volt barnázás, május 27-én pozitív lett egy tesztem, 3 másik pedig negatív. Gondoltam hibás volt a teszt. A tegnapi és a mai tesztem ismét pozitív, holnap megyek orvoshoz. :)

Drukkolok Neked!

2017. jún. 14. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!