Nagyon korai terhesség? Nem értem a dátumokat. Volt már így valaki?
Május 29-én voltun együtt (csak akkor egyszer ebben a ciklusban),az ovulációm 30-án volt naptár szerint. 2-án! nagyon erősen görcsöket a hasam a jobb petefészkemnél. Este és még reggel is. Majd 2 napig maszatolós vérzés. Gyanakodtam, ezért csináltam egy tesztet 5- én, ami pozitív lett!!! Később csináltam még egyet az is pozitív. Barnáztam így szedni kezdtem Duphastont. Most minden oké, de a dátumok azóta sem hagynak nyugodni. Holnap (13-ÁN) kellene megjönne, de ma egy hete, hogy pozitív lett a teszt először.
Holnap megyek dokihoz, de kétlem, hogy látni fog valamit.
Járt már így valaki???
2#-es vagyok:
nyugodj meg,minden rendben lesz :)
Szia, én most ugyanígy vagyok. Utoljára május 9-én jött meg, ami 1,5 napig tartott. A 14. ciklusnapon volt barnázás, május 27-én pozitív lett egy tesztem, 3 másik pedig negatív. Gondoltam hibás volt a teszt. A tegnapi és a mai tesztem ismét pozitív, holnap megyek orvoshoz. :)
Drukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!