Nagyon korai terhesség? Nem értem a dátumokat. Volt már így valaki?
Május 29-én voltun együtt (csak akkor egyszer ebben a ciklusban),az ovulációm 30-án volt naptár szerint. 2-án! nagyon erősen görcsöket a hasam a jobb petefészkemnél. Este és még reggel is. Majd 2 napig maszatolós vérzés. Gyanakodtam, ezért csináltam egy tesztet 5- én, ami pozitív lett!!! Később csináltam még egyet az is pozitív. Barnáztam így szedni kezdtem Duphastont. Most minden oké, de a dátumok azóta sem hagynak nyugodni. Holnap (13-ÁN) kellene megjönne, de ma egy hete, hogy pozitív lett a teszt először.
Holnap megyek dokihoz, de kétlem, hogy látni fog valamit.
Járt már így valaki???
Szerintem nem lehetetlen, de azért tényleg 6 nappal a megtermékenyülés után elég korai még.
Ugye azt mondják, hogy a megtermékenyülés után 3-4 nap mire eljut a méhbe, és ott 2-3 nap mire megtapad és elkezd a szervezet hcg-t termelni. ìgy végül is a teszt lehet pozitív. De fals pozitív tetszt nicnsen, a teszt csak akkor pozitív ha a szervezetben hcg van.
Kérdés, nem lehet, hogy már 1 hónapos terhes vagy? Vagy is az elözö ciklusban fogant, vagy esetleg menzesz után közvetlen?
Biztos hogy nem voltatok hamarabb is együtt?
Ilyet én még nem hallottam hogy az ovu után 6 nappal pozi lett a teszt.
Mivel barnázás miatt szedsz gyógyszert akkor gondolom voltàl már dokinál: mit mondott,kb hány hetes lehetsz?
1#Én is gondoltam rá, hogy már lehet előző ciklusban fogant, de rendes 5 napos menstruációm volt... Ebben a ciklusban meg csak akkor egyszer voltunk együtt.
2# Dokival telefonon beszéltem, a receptet utólag viszem a patikába. Volt már egy vetélésem és az előző terhességem is barnázással indult, így nem volt kérdés a gyógyszer.
Előző hónapban, a 15.22.26.napon voltunk együtt. Egyébként az akkori ciklus előtt 2 nappal hagytam abba a gyógyszert. Ma reggel is csináltam tesztet, de még mindig csak halvány (jól látható) a 2.csík.
Na mindegy, este hátha okosabb leszek...
tesztről nem tudsz képet feltenni ??? Már csak azért hogy mennyire erős az a pozitiv teszt?
szerintem az sem kizárt, hogy tényleg az előző ciklusban történt a megtermékenyülés... bár ritka de mégis előfordulhat mensi , mondjuk írtad, hogy rendes vérzés volt... nem tudom
Nekem megjött az első hónapban még, a második már kimaradt, és megmondom őszintén hogy bár tervezve volt a baba, nem görcsösen, így mindig úgy voltam vele, hogy ahogy megjött le is tudtam a hónapot, nem érdekelt hogy milyen,meg mennyi... megjött és kész...
nem emlékeszem hogy kevesebb lett volna vagy másabb...de mondom nem figyeltem.
Második mensi maradt ki erős pozit teszteltem , mentem dokihoz már 9 hetes voltam.
Növéremnek az első két mensije jött meg ... szintén nem vett észre semmi különöset, 11 héten derült ki hogy terhes... de lehet hogy nálunk ez ilyen családi "vonás"
Nemtudom jó - e a link. A kék egy hete készült, a fehér ma. Közte volt még egy, de azt kidobtam. Az is ilyen volt mint ezek
Ez egyertelmuen pozitiv,gratulalok!
Szerintem,tobb hetes terhes is lehetsz,ha az elozo ciklusodbol fogant,bar tobb mint valoszinu hogy igen!
Este azert irj,hogy.mi lett veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!