Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok összejött a...

Tündérciculi kérdése:

Mit gondoltok összejött a baba? Olyan tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Sziasztok!Első kiírásom ide...de tanácstalan vagyok, ezért gondoltam megkérdezlek titeket mit gondoltok.

Nagyon szeretnénk már babát...de eddig semmi....most az esedékes menstruáció előtt kb 1 héttel volt barna pecsételésem, nagyon minimális és kb olyan hogy mondjuk volt egy pici aztán napközben sokáig semmi utána megint pici..ez össz-vissz tartott így 2 napot....

Most vasárnapra nem vártam...eddig semmi...mensi előtt már 1 héttel mindig megjelenek a pattanások, előtte fejfájás ingerülség....most semmi....tegnap este mintha görcsölgetett volna a hasam alja de nem is nevezném annak tudom vicces de olyan volt mintha égett volna :D Ma reggel csináltam egy x-epil tesztet de negatív lett.Amúgy pár napja kezdődött hogy émelygek, néha hányingerem van....de nem vészes...cicim nem fáj legalábbis nem veszek észre változást.Nem használok ovu tesztet...nem mérem a hőmet sem csak egy egyszerű kis naptárat használok....elvileg jókor voltunk együtt.. a ciklusaim általában 30 naposak és nem szokott késni. Mit gondoltok....van még remény?Úgy várjuk már...

2017. jún. 12. 11:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Rengetegen jarnak igy. Naponta van ilyen kerdes es a kerdezok mindig ra vannak gorcsolve, kikeszulnek, stb. Az agyunk ilyen, ha nagyon akarunk valamit, kozvetit a testunonek es az okoz a nagyon teherbeesni vagyoknal tobbhetes kesest is akar....ezert tanacsoljak hogy ne gorcsolj ra, hagyd hogy teljen az ido es ugymond "eszrevetlenul" terhes leszel.

Persze van akinel egyszeruen csak kesobb volt peteeres ezert kesobb mutatja ki a teszt, de probalj meg ne a gyakorin elni es panaszkodni ketsegbeesetten, hanem bezarni a kerdest es elni az eleted. Akkor legalabb azt eleted hogy kevesbe kergeted magad az oruletbe es nem fog a tested mindenfele furcsasagot produkalni.

2017. jún. 17. 21:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Ma vagyok a 15. napon....mensinek még mindig semmi jele.Ma reggel csináltam egy tesztet....de fura eredmény jött ki...a második vonal nem függőlegesen hanem vízszintesen jött ki....5 perc után eltűnt...mit gondoltok, ez most így mi?
2017. jún. 25. 08:14
 13/15 A kérdező kommentje:
2017. jún. 25. 08:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia. Ez csak az ázás nyoma, ez nem második csík...Sajnálom
2017. jún. 26. 11:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szomorú vagyok....ma megjött.De nem értem az egészet....mindig pontos volt most akkor miért késett ennyit...valami baj lehet?
2017. jún. 26. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!