Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindenképp erős mellfájdalomna...

Mindenképp erős mellfájdalomnak kell lenni ha talán összejött a baba?

Figyelt kérdés
ma volt a nem várt napja de nem jött meg és napokkal ezelőtt sokkal jobban fájt a mellem mint most. Enyhén fáj csak meg egy picit ha megérintem a bimbóm, de nem vészes. Szóval ez törvénybe van vésve, hogy erősen kell fájni vagy ez mindenkinél más és lehet csak később fog erősebben fájni?
2017. febr. 26. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
A mostaninál enyhén duzzatabb volt, és a bimbó érzékeny. Nekem menzesz előtt ezek nem jelentkeztek. De ez is olyan, hogy egyéni. Első terhességnél hónapokig egy mm- t sem nőtt a mellem. Nem volt igazán érzékeny sem. Szóval láthatod, hogy még terhességenként is más.
2017. febr. 26. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
17%
Semmilyen fájdalomnak sem kell sehol sem lennie!
2017. febr. 26. 22:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mikor terhes voltam, pont, hogy a mellem nem fájt, sem érzékeny nem volt. De amikor menstruálok, akkor sem.

Szóval, nem tünet, de lehet az is.

Semmi nem volt, csak végig megjön erzes.

2017. febr. 26. 22:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
2 terhességem volt és egyiknél sem volt semmilyen tünetem az elején azon kivül hogy nem jött meg..
2017. febr. 26. 22:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kell. Nekem mensi előtt fájt kicsit a mellem, amikor terhes lettem sokkal kevésbé és nemvárt után pár nappal el is múlt, azóta se fájt semennyit, 22 hetes vagyok.
2017. febr. 26. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem fájt és nem is volt érzékeny sem. Nem volt semmi tünete. Egyszer csak eszembe jutott hogy már meg kellett volna jönnie. Pozit teszteltem és azóta 1 éves a csemeténk 😊
2017. febr. 26. 23:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
2 terhesség alatt soha nem fájt a mellem, és nem volt érzékeny sem.
2017. febr. 27. 00:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fajt nagyon elotte es az elso 8 hetben is.

Ez mindenkinel teljesen mas...

2017. febr. 27. 07:04
 9/10 anonim ***** válasza:
22%

Miért kéne??

Nekem SOHA nem fáj...mégis van gyerekem...

Ez csak egy lehetséges tünet,nem a terhesség feltétele...

Ennyire sötét embereknek minek gyerek?!

2017. febr. 27. 09:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem! Nekem mensi előtt fájt mindig meg be volt durranva! Amikor terhes lettem először az tűnt fel h nincs nyomás a cicimben és puha volt! Annyival nagyobb volt mint amikor meg fog jönni viszont puha meg könnyű volt!
2017. febr. 27. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!