Menzeszem előtt 3-4 nappal minden teszten amit csináltam halvány pozitív eredmény? Miért?
Sokkal látványosabb második csikom lett többször is ... Nem volt baba ! Jah es nem 7-8 percnél látszott hanem mar amikor felszívta a vizeletet ! 7-8 percnél sokkal erőteljesebb es látványosabb volt mint a tied !
Ez szerintem negatív !
Szerintem ez egy full negatív teszt, ráadásul ha valami pozitív, az szinte azonnal megjelenik, nem 7-8 perc után.
Amúgy azt akartam írni, mielőtt láttam a fotót, hogy örülj neki, hogy ennyivel menzesz előtt egyáltalán látszik valami, de szerintem 2 napos késés után tesztelj legközelebb.
A megfogalmazásodat javítottak ki többen ... Azert mert ez a teszt meg nem halvany pozitiv ! Ne vedd annak !
Foleg hogy nem erősödik !
Lehet hogy az lesz de az is lehet amit írtál hogy megjön ! Ezt senki nem tudja !
De egy halvany pozi teszt nem ilyen azt viszont nyilván sokan tudjak ... Foleg akik találkoztak mar ilyen csíkkal baba nélkül !
En szurkolok hogy te légy a kivétel de várd meg míg késik !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!